Haberler

Prof. Dr. Orhan Oğuz'a Vefa Gecesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'ın konuşması

Prof. Dr. Orhan Oğuz'a ödül takdimi ve açıklaması

Eskişehir AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay'ın konuşması

Ödüllerin takdim edilmesi

Detaylar

Prof. Dr. Orhan Oğuz'a Vefa Gecesi

Eskişehir Tanıtım Grubu (ETG), eski Milli Eğitim Bakanı ve Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) temelini oluşturan Eskişehir İktisadi ve İdari İlimler Akademisinin kurucusu Prof. Dr. Orhan Oğuz için vefa gecesi düzenledi.

AÜ Atatürk Kültür Merkezinde 2015 yılında Eskişehir'in ekonomiden sanata, siyasetten medyaya başarı sağlayanlara vefa olarak düzenlenen gecede Prof. Dr. Orhan Oğuz büyük ilgi gördü.

Prof. Dr. Oğuz AA muhabirine yaptığı açıklamada, geceyi düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"Eskişehir benim için çok önemli. Bizler burada üniversite kuracağımızı söylediğimizde bu kent için lisenin bile fazla olduğunu söyleyenler vardı. Şimdi gelinen noktada görüyoruz ki bu kent sanatta, ekonomide bilimde önemli bir yer ediniyor. İleriyi görebildiğimiz için çok mutluyum. Adıma düzenlenen gece şahsımı çok duygulandırdı. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum."

Gecede ödül alan isimler arasında bulunan Eskişehir AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ise geceye katılmak ve ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Hem Prof. Dr. Orhan Oğuz'a vefa gecesi olarak düzenlenen, hem de Eskişehir'in değerlerini bir araya getiren bu organizasyon çok kıymetli. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Eskişehir'e büyük katkı sağlayan saygıdeğer büyüğümüz Sayın Orhan Oğuz'a şükranlarımı sunuyorum. Eskişehir gelişmeye, üretmeye devam edecek ve inşallah hem ülkemize, hem de dünyaya fayda sağlayacak yüzlerce evlat yetiştirecektir."

Geceye katılan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Oğuz'a şükranlarını ileterek, "Şu anda bu üniversitede hizmet vermeye, üretmeye, yeni şeyler yapmaya çalışıyorsak bu hocamızın sayesindedir. Eskişehir hocamız sayesinde farklı bir boyut kazanmış ve ileri gitmiştir" dedi.

Özel onur ödülüne layık görülen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile yılın bakanı seçilen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın ödüllerini Eskişehir AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay teslim aldı.

Törende sanat dalında Nuri Alço, Mithat Körler ve Emre Konuk'a ödül verildi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Emine Nur Günay Orhan Oğuz Eskişehir AK Parti Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title