Haberler

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Seydişehir'de Anıldı

Prof.Dr.Necmettin Erbakan vefatının 2.yılında düzenlenen etkinlikle Konya'nın Seydişehir ilçesinde anıldı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 2. yılında düzenlenen etkinlikle Konya'nın Seydişehir ilçesinde anıldı.

Seydişehir Belediyesi düğün salonunda Saadet Partisi İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen etkinliğe Seydişehir Belediyesi Başkan Vekili Mümin Kutun, Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök, araştırmacı-yazar Nurettin Şirin ve partililer katıldı. Muallimhane Cami İmamı Mustafa Akçay'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Raşit Nergis, hayatının her yerinde İslam'ı hakim kılmaya adamış, İslam'a gelen tehlikeleri önceden sezmiş ve uyarmış olan 54. Hükümetin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ı yad etmek için toplandıklarını belirtti.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan araştırmacı-yazar Nurettin Şirin ise, merhum Necmettin Erbakan'ın onur ve şeref dolu bir hayat yaşadığını belirterek, bunu anlatmanın okyanusta bir damla bile olamayacağını söyledi. Şirin, "Erbakan Hoca 1969'da bu davaya başladığı zaman ahlak, mana, ağır sanayi, milli ve manevi değerlerini adım adım gerçekleştirebildiği bir sloganı vardı. Erbakan Hocanın 1969 yılında başladığı dava sadece bu topraklarda değil, özellikle siyonist küstahlığına karşı verilen şerefli bir harekettir" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmettin Erbakan Seydişehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title