Haberler

Prof. Dr. Koçak, Uluslararası Katılımlı Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetim Kongresine Katıldı

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necip Becit, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Şahin Aslan ve Baş eczacı Banu Akın, 18-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşen Uluslararası Katılımlı Tıbbi Tedarik Zincir Yönetim Kongresi'ne katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasında Kamu Hastaneleri ile ilgili olarak genel bir değerlendirmede bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Üniversite Hastanelerinin yaşamış oldukları mali sorunlara dikkat çekti.

Başhekim Prof. Dr. Necip Becit, Sosyal Güvenlik Kurumu ve SUT uygulamalarının pratikte oluşturduğu problemler ve çözüm yöntemleri" içerikli ve Prof. Dr. Şahin Aslan ise Türkiye'de ilk olarak kurulan ve hastanemizde hizmet veren "Eczane Otomasyonu ve Birim doz Uygulamaları (Mekatronik ilaç ve stok yönetim sistemi)" başlıklı sunumlarını yaptılar.

Birçok bakanlık temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Ortak Akıl Toplantısında, "Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetim" sürecinde mevcut problemler ve çözüm metodları tartışılarak konuyla ilgili birde ortak bildirge hazırlandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Hikmet Koçak Şahin Aslan Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title