Haberler

Prof. Dr. Ioannis Pallıkaris'e Hindistan'dan Büyük Onur

Güncelleme:

Hindistan'ın Pune kentinde yer alan Asian Eye Hospital'ın açılışını, Hindistan'ın 12. ve ilk kadın Cumhurbaşkanı Pratibha Patil ve Dünyagöz Hastaneler Grubu Medikal Direktörü Prof. Dr. Ioannis Pallikaris gerçekleştirdi.

Açılışta ayrıca Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Gülferi Meral Yıldırım da yer aldı. Asian Eye Hospital'ın lazer merkezine Prof. Dr. Ioannis Pallikaris değerli katkıları nedeniyle ismi verildi.

LASIK yönteminin mucidi ve tüm dünyada "LASIK'in babası" olarak anılan Prof. Dr. Ioannis Pollikalis, isminin lazer merkezine verilmesinden dolayı heyecanlı ve gururlu olduğunu vurguladı ve ekledi: "Türkiye'de ve dünyada Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak göz sağlığında son teknoloji cihazlarımızla hizmet veriyoruz ve deneyimlerimizi birçok hastane ile paylaşıyoruz. Asian Eye Hospital, Hindistan ve dünya için çok önemli bir yatırım. Böyle bir kuruluşun açılışında yer almak gerçekten onur verici".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title