Haberler

Prof. Dr. Cebrail Aliekberov Özel Adatıp Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Uluslararası başarılarıyla tanınan Ortopedi Uzmanı Prof. Dr. Cebrail ALİEKBEROV, Sakarya’ya gelerek Özel Adatıp Hastanesi’nde yapılan bir ameliyata, tecrübelerini aktarmak adına katıldı.

Uluslararası başarılarıyla tanınan Ortopedi Uzmanı Prof. Dr. Cebrail ALİEKBEROV, Sakarya'ya gelerek Özel Adatıp Hastanesi'nde yapılan bir ameliyata, tecrübelerini aktarmak adına katıldı.

Özel Adatıp Hastanesi Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Ozan Akca'nın konuğu olarak Sakarya'ya gelen Prof. Dr. Cebrail Aliekberov, Türkiye'de 14 bine yakın başarılı operasyon gerçekleştirdi. Op. Dr. Ozan Akca'nın daveti üzerine, katıldığı ameliyatla ilgili olarak bilgiler veren Prof. Dr. Cebrail Aliekberov, "Hasta henüz 11 yaşında ve bacak kısalığı şikayetiyle gelmiş. Özel Adatıp Hastanesi Ortopedi Uzmanları ameliyat gerektiğine karar verince, bende Ortopedi Ekibiyle birlikte ameliyata katılmak istedim. 11 yaşındaki bu yavrumuzun uyluk kemiği kesilerek hem eğrilik düzeltildi hem de boyunun uzamasını sağlayacak ameliyat gerçekleştirilmiş oldu. En önemlisi de bir yıl sürecek olan bu tedavi sonucunda, çocuğumuzun bacak boyundaki 10 santimetrelik kısalık giderilmiş olmakla kalmayacak, geri kalan hayatında da yaşıtları gibi normal bir gelişimi olacak" ifadelerini kullandı.

Ameliyat sonrası Özel Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar'ı ziyaret eden Prof. Dr. Aliekberov, Adatıp Hastanesi'nin özellikle ameliyathanelerinde yapılan modernizasyonun ve de tüm yardımcı sağlık personelleri ile birlikte verilen sağlık hizmeti kalitesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Özel Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar ise yaptığı konuşmda, "Hocamızı burada görmek bizi sevindirdi. Dünya çapında, alanında marka olmuş tecrübeli bir hekimin öneri ve tavsiyeleri gelişimimiz açısından çok değerlidir. Yönetim Kurulu Başkanımız Orhan Kocabıyık'ın katkıları ve Başhekimimiz Uz. Dr. Gökhan Öner'in desteği ile Sakarya halkının sağlık ihtiyaçlarını başka illerde gidermek için yollara düşmesinin önüne geçmek ve hatta çevre illere de hizmet verebilecek düzeye gelebilmek adına çalışmalarımızı hızla devam ettiriyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Sakarya Cebrail Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title