Haberler

Prof. Dr. Akdağ ve Yılmaz Karaçoban'da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Sağlık eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ile birlikte Karaçoban’da seçim çalışmalarını sürdürdü.

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Sağlık eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ile birlikte Karaçoban'da seçim çalışmalarını sürdürdü.

Beraberinde Karaçoban Belediye Başkanı Sedat Gümüş, İlçe Başkanı Cevdet Ersoy, ile birlikte Karaçoban ilçesine bağlı Maruf, Duman, Karaköprü, Burnaz, Yoncalı, Karmış, Dedeören, Bilpınar ve Kopal köylerini ziyaret eden Prof. Dr. Akdağ ve Yılmaz, yerel seçimlerde AK partiye destek istediler.

Prof. Dr. Akdağ, konuşmasında "AK Parti bir hizmet partisidir. Hizmetlerin devamı için AK Partiye desteğinizin devam etmesini istiyoruz. Biz kardeşlikten yanayız. Ayrımcılığa karşıyız. Barış sürecini baltalamaya çalışıyorlar. AK Parti 77 milyonu kucaklayan bir partidir. BDP etnik köken üzerinden siyaset yapıyor. Bu doğru bir şey değil" diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz ise seçimlerde hizmetlerin devamı için AK Partiye verilen desteğin devam etmesi gerektiğini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yılmaz Karaçoban Ak Parti Akdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title