Haberler

Prisma Android'e Resmen Geldi

Son dönemlerin en popüler fotoğraf düzenleme uygulaması olan Prisma iOS'tan sonra Android platform üzerinde de resmi olarak yayınlandı.

Son dönemlerin en popüler fotoğraf düzenleme uygulaması olan Prisma iOS'tan sonra Android platform üzerinde de resmi olarak yayınlandı.

iOS platform üzerinde yayınlanmasından kısa bir süre sonra çok yüksek indirme sayısına ulaşmasıyla birlikte uygulama Android platform üzerinde de kullanılmaya başlandı. Instagram ve Snapchat gibi uygulamaların büyük rağbet görmesinin ardından hem ülkemizde hem de dünya üzerinde fotoğrafçılık sanatı bir hayli gelişti. İnsanların en ufak anlarını bile yakalayıp ölümsüzleştirmek istemeleri sonucunda bir takım yeni gereksinimler de ortaya çıkıyor.

Uygulama ile Neler Yapılabilir?

Çekilen bir fotoğrafın istenilen şekilde düzenlenebilmesi, çeşitli filtrelerin uygulanması, parlaklık ayarları yapılması gibi pek çok düzenleme seçeneği karşımıza son dönemin en çok ses getiren uygulama olan Prisma ile geliyor.

Uygulama içerisinde yer alan filtreler sayesinde kendi çektiğiniz fotoğrafı ünlü bir ressamın yaptığı tabloya dönüştürebilirsiniz. Pek çok filtre ve efektin uygulanabildiği bu uygulamaya  yakın bir zaman içinde video çekimi ve 360 derece fotoğraf çekme özelliklerinin de dahil edilmesi bekleniyor.

Bu uygulamayı ücretsiz olarak ve hiçbir kayıt yaptırmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca uygulamayı Facebook, Instagram ve Twitter gibi çeşitli sosyal medya platformları ile entegre edebilirsiniz. Play Store üzerinde önceki dönemlerde arama yaptığınız zaman eğer bu uygulamayı bulamayıp sahte bir uygulama yüklediyseniz cihazınıza ve kişisel bilgilerinize zarar vermemesi adına uygulmayı kaldırıp orjinal halini yüklemeniz tavsiye edilir.

ve platformlar için uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Berkay Eke /

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Instagram Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title