Haberler

Özel Primer Hastanesi 7. Yaşını Kutladı

Güncelleme:

Özel Primer Hastanesi 7. yıl dönümünü Teymur Continental Hotel'de personel ve yakınlarıyla birlikte kutladı.

Özel Primer Hastanesinin 7.yıl kuruluş yıldönümü nedeniyle Teymur Hotel'de düzenlenen geceye Primer çalışan ve aileleri katıldı. Açılış konuşmasını Başhekim Dr. M. Nihat Okuducu yaptı. Okuducu, yeni yılın analizini yaparak çalışanlarımızla birlikte çok başarılı çalışmalara imza attık, daha da atacağız diyerek çalışanlarımızla bu gecede bir arada olmaktan mutluyuz dedi.

Özel Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker'de konuşmasında 7 yıllık süreç içerisinde çok büyük mesafe aldıklarını belirterek " insana saygı ve kaliteli hizmet" anlayışının kendilerini zirveye doğru adım adım taşıdığını söyledi. Çeker; " Özel Primer Hastanesi olarak çok büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın hepsi yüksek özveri ve fedakarlıklarla çalışarak Primer hastanesini çok güzel günlere doğru adım adım taşıyorlar. Primer Hastanesi olarak açılışımızda söylediğimiz gibi insana saygı ve kaliteli hizmet anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Primer Hastanesinde emeği geçen herkese tekrar, tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Özel Primer hastanesinin 7.kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede yapılan çekilişte 7 personel tatil kazanırken, 20 personel'de altın ile ödüllendirildi. Gecenin bir diğer sürprizi olan sanatçı Bülent Serttaş'ın sahneye doktor kıyafeti ile çıkması ise herkesi şaşkına çevirdi. Dr. Bülent Serttaş, sahnelerin doktoru yazılı doktor kıyafeti ile sahneye çıkan Serttaş; herkesi şaşkına çevirirken Özel Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker tarafından plaket verildi. Çeker; Bülent Serttaş'ın da insanların ruhunu tedavi ettiğini söyleyerek, kendisine sahnelerin doktoru unvanını verdiklerini söyledi.

Hastane Başhekimi Dr. Nihat Okuducu Bülent Serttaş'a "Sahnelerin Doktoru" yazılı doktor önlüğünü giydirirken hastane ortaklarından Dr. Çiğdem Barlas Serttaş'a steteskop takarak hastane çalışanları adına teşekkür etti.

Primer Hastanesi için özel olarak hazırlanan 7. yaş günü pastasının kesilmesinden sonra Bülent Serttaş eşliğinde çalışanlar ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Bülent Serttaş Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title