Haberler

Prima'dan Yeni Kampanyasına Özel Dev Etkinlik

Güncelleme:

Prima Tüm Anne ve Bebekleri 18 Ekim'de Zorlu Center'a Davet Ediyor.

Prima, "Sevgi, Uyku ve Oyun" isimli dünya çapındaki yeni kampanyasını 18 Ekim Cumartesi günü İstanbul Zorlu Center'da gerçekleştireceği dev etkinlikle kutlayacak.

Tüm anne ve bebeklerinin davetli olduğu etkinliğe şarkılarıyla renk ve keyif katacak Şevval Sam, Prima ile gerçekleştireceği yeni projesini ilk kez burada açıklayacak.

P&G'nin lider bebek bezi markası Prima, "Sevgi, Uyku ve Oyun" isimli dünya çapındaki yeni kampanyasını 18 Ekim Cumartesi günü İstanbul, Zorlu Center PSM'deki özel fuaye alanında gerçekleştireceği dev etkinlikle kutlayacak. Saat 11.00'de başlayacak ve 17:30'a kadar sürecek etkinlikte anneler bebekleriyle Prima'nın sevgi, uyku ve oyun anları için özelleştirilmiş aktivite alanlarını ziyaret edebilecek.

Prima Uzman Kurulu Tüketicilerle Buluşuyor

Şenlik havasında geçecek etkinlikte, annelerin bebekleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri özel aktivite alanları yer alacak. Ziyaretçiler alanında uzman 5 doktor ve 1 psikologdan oluşan Prima Uzman Kurulu üyeleriye de uyku, oyun ve sevgi üzerine sohbet etme şansı yakalayacak. Şevval Sam'ın şarkılarıyla da renklenecek etkinlikte, sanatçı ile Prima'nın gerçekleştirecekleri projenin duyurusu da yapılacak.

Sevgi, Uyku ve Oyun Alanlarında Ziyaretçileri Bekleyen Sürprizler

"Sevgi" alanında anneler bebekleriyle birlikte yoga yapılabilecek, özel tasarlanan üç boyutlu teknoloji sayesinde ziyaretçiler bebeklerinin gözünden dünyaya bakabilecek. "Uyku" alanında ziyaretçiler bebekler için kesintisiz uykunun önemine ilişkin ipuçlarını dinleyebilecek, ve bebeklerinin uyku anlarını fotoğraflayabilecek. Ayrıca bu alanda dileyenler Prima'nın özel ninni arşivinden bebeği için beğendiği ninnileri seçebilecek. Hayatı dokunarak keşfetmeye meraklı bebekler için özel "keşif halısı", "el ile boyama duvarları"ndan oluşan "oyun" bölümünde ise uzman kişiler tarafından bebeklerin gelişimleri için büyük önem taşıyan oyunlar hakkında ipuçları verilecek.

Etkinliğe katılım için servis araçları 18 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş, Mecidiyeköy ve Kadıköy'den hareket edecek. Detaylı bilgi için www.facebook.com/PrimaDunyasi/ adresinde yer alan Sevgi, Uyku & Oyun sekmesi ve www.prima.com.tr adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zorlu Center Şevval Sam İstanbul Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title