Haberler

Prim Bocu Affına Uzatma

Güncelleme:

Sosyal prim borçlarının ödenmesine yönelik çıkan aftan yararlanmak için başvuru süresi uzatıldı.

Bakanlar Kurulu, sosyal güvenlik prim borçlarına sağlanan aftan yararlanmak için başvuru ve ilk taksit ödeme süresini bir ay uzattı. SGK'dan yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulu kararı uyarınca borçların yapılandırılmasına ilişkin olarak sadece başvuru süresi ile ilk taksit ödeme süresinin bir ay uzatıldığı belirtildi.

2 ŞUBAT 'A KADAR BAŞVURULABİLECEK

Buna göre, sosyal güvenlik primi borçlarında yapılandırma başvuru süresi 2 Şubat 2015'te, ilk taksit ödeme süresi ise 2 Mart 2015'te sona erecek. İkişer aylık dönemler halinde ödenmesi gereken taksit sürelerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

/table:

EŞEK GİBİ UZATACAKSINIZ ÇÜNKÜ MİLLET ÖDEME YAPMIYOR!!!

10
4
yanıtYanıtla
aylin:

ulan geri zelalı hükümet temsilcileri, elin devleti tüm işsizlere maaş veriyor. siz geri zekalılar milleti nasıl daha çok soyarız diyorsunuz. cehennemin dibine gidesiceler. .

8
2
yanıtYanıtla
magdur.:

ya arkadaslar yapılandırma yaptık. . borcları kalem kalem bolduler. . tutmuslar bırde her kaleme dosya masrafı yazmıslar. . . bu nasıl afdır anlamadım. . adı odeme kolaylıgı ama zıhnıyet banka vurması gibi. . . aradım sordum nedır bu. . dosya masrafı alınıyor. . ama sukı vergı borcunda boyle bırsey yok. . ben ssk yı hıc anlamafdım vede anlayamayacagım. . o hepden apayrı bir kurum. . devlette en hızlı sekılde lav edilip tekrardan olusturulması gereken bir kurum.

7
1
yanıtYanıtla
İşsizeBirdeSenVUR:

Genel Sağlık Sigortası Soygundan Başka Bir şey Değildir. . .

3
0
yanıtYanıtla
oktay erengil:

benim 19 bin tl bağkur ana borcum var faizi ile 30000tl yapılandırmaya gittim peşin verirsen 24500 tl vade yaparsan 28000tl bu nasıl yapılandırmadır biri cevap versin. birde yapılandırma yapmışlar bankalar daha insaflı bu hükümetten.

3
0
yanıtYanıtla
5n1k.:

neredeyse mazarları açıp ölülerin kefenleri alacaklar ya birader devletten hiç bişey istemiyoruz yeterki devlet düşsün yakamızdan arkadaş yav.

1
1
yanıtYanıtla
kaya:

8 bin bağkur borcum vardı (aslı 3500 gibi katlanarak 8 bin olmuş) borç affı olacak diye 8 ay bekledim borç olmuş 12 500 afdan yararlanmak için gittim 8 bin getir emekli ol dediler , bu parayı 8 ay önce ödeseydim şimdiye kadar ödediğim parayı alacaktım , bu nasıl millete destektir yada af dır hiç anlamadım çok organize bu işler , çok zeki bu adamlar para işinde

0
1
yanıtYanıtla
yaren:

silin gitsin kardeşim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title