Haberler

Prestij Maçı Fenerbahçe'nin

THY Euroleague Top 16 E Grubu son maçında iki temsilcimiz Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 14. ve son hafta maçında Anadolu Efes'i konuk etti. Rakibini 84-65'le geçen Sarı-lacivertliler grubundaki 6. galibiyetine imza attı ve bu sezonki Avrupa macerasını noktaladı.

Maça iyi başlayan ve hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla ilk dakikalardan itibaren skor üstünlüğünü ele alan Fenerbahçe Ülker, Berk Uğurlu'nun basket ve asistleriyle çeyreği 21-10 önde tamamladı.

Karşılıklı basketlerle geçilen ikinci çeyreğin 5. dakikası 33-23 Fenerbahçe Ülker üstünlüğüyle noktalandı. Zoric, Bjelica ve Oğuz Savaş'ın basketleriyle skor üstünlüğünü sürdüren Sarı-lacivertliler, Melih Mahmutoğlu'nun üçlüğüyle de soyunma odasına 45-31 önde gitti.

Melih ve Oğuz'un sayılarıyla üçüncü çeyrekte 3. dakikayı 50-37 üstün geçen ev sahibi ekip, Berk Uğurlu ve Oğuz'un basketleriyle skordaki üstünlüğünü sürdürdü ve 4. periyoda 68-49 üstün gitti.

Son periyotta da oyundaki üstünlüğünü koruyan ve konuk takımın sayı farkını kapatmasına izin vermeyen Fenerbahçe Ülker, maçtan 84-65 galip ayrıldı

Geçtiğimiz hafta Laboral Kutxa Vitoria deplasmanında 100. Euroleague maçına çıkan Bo McCalebb'e maç öncesinde Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş tarafından Ülker hediye paketi verdi. Ayrıca San Antonio Spurs'un efsanevi ismi Robert Horry de maçı izleyenler arasındaydı.

Emir Preldzic iddiası!

Fenerbahçe Ülker'de Emir Preldzic sürprizi yaşandı. Başantrenör Zeljko Obradovic'in yıldız basketbolcuya sert bir ceza verdiği ve kadro dışı bıraktığı belirtildi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-lacivertlilerin, Euroleague'deki son maçında Anadolu Efes ile yaptığı karşılaşma öncesi, Emir Preldzic'in antrenmanlara sürekli geç geldiği için süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe Ülker'den konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Fenerbahçe Ülker Anadolu Efes Berk Uğurlu Oğuz Savaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title