Haberler

Prestij Caddesi İçin Altyapı Hazırlanıyor

Manisa'daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, Turgutlu'ya da kazandıracağı caddeler için altyapı yenileme çalışması başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın ilçelerine prestij katacak olan 'Prestij Caddeleri' projeleriyle ilgili altyapı çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, Turgutlu'nun büyüyen ve gelişen yüzü olan Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi'ndeki çalışmayla ilgili Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ve Mahalle Muhtarı Arif Yaşar ile birlikte incelemelerde bulundu. Vatandaşlar için cazibe noktaları haline gelecek caddelerde ilk kazma vuruldu.

30 yıllık sıkıntı son bulacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ergenekon Mahallesinde daha önce 5 bin 500 metre içme suyu hattını yenileyerek boruların hacmini artırdı. MASKİ ekipleri bu çalışmanın ardından'Prestij Caddeleri' ile ilgili olarak Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi'ne de sağlıklı içme suyu hattı kazandırmak için ekipleriyle mesaisine başladı. Bin 200 metre uzunluğunda döşenecek hat sayesinde içme suyu borularında meydana gelen patlaklar da son bulacak. 30 yıl önce döşenmiş olan hattın sil baştan yenileneceği mahalle, tamamıyla sağlıklı bir altyapı sistemine kavuşturulacak.

"Cengiz Başkanıma hizmetlerinden dolayı minnettarız"

Ergenekon Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, mahallelerinde yaşanan yeni oluşumun heyecanını hissettiklerini söyledi. Muhtar Arif Yaşar, "MASKİ'nin çalışmalarından oldukça memnunuz. Eski asbest borulardan muzdariptik. Çok sık patlaklar yaşanıyordu. Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin ve MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanımız Fevzi Demir, çalışmalar öncesinde mahallemizi ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Cengiz Başkanıma da gayretlerinden, hizmetlerinden dolayı minnettarız" dedi.

Asbest borular yenileniyor

İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir de Ergenekon Mahallesini ziyaret ederek, çalışmaları yakından takip etti. Demir, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün ilçelerimize kazandırdığı 'Prestij Caddeleri' tüm Manisa'nın havasını değiştiriyor. Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi'nde de 'Prestij Caddesi' çalışması başlamadan önce eski içme suyu hattını yeniliyoruz. Sağlıksız asbest boruları modern sistemlerle değiştirerek, vatandaşlarımızın uzun yıllar kullanacağı sistemler kuracağız. Aynı zamanda, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den aldığımız talimatlar doğrultusunda mahallemizde altyapı çalışmasını noktalayıp, 'Prestij Caddesi' inşaatına hazır hale getireceğiz" açıklamasını yaptı.

"Altyapı noktasında yaşanan gelişim ve değişim ortada"

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Turgutlu'ya yapılan hizmetlerin ortada olduğunu söyleyerek, ilçede her alanda büyük bir dönüşümün yaşandığını ifade etti. Başkan Turgay Şirin, "Geçtiğimiz hafta toplu ulaşımda dönüşüm hamlesi kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte araç teslim töreni gerçekleştirdik. İlçemizde MASKİ Genel Müdürlüğü'nün de önemli yatırımları var. Başkanımız törende yaptığı konuşmasında MASKİ'nin ilçemize kazandırdığı 55 milyonluk yatırımdan da bahsetti. İlçemizde altyapı noktasında yaşanan gelişim ve değişim ortada. Vatandaşlarımıza nefes aldıracak 'Prestij Caddeleri' projesi başlamadan önce de eski hatlar daha sağlıklı hale getiriliyor. MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanımız Fevzi Demir ile birlikte mahallemizde incelemelerde bulunup, çalışmalar hakkında mahalle muhtarımızla da görüştük. Yapılan yatırımların hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Turgay Şirin Turgutlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title