Haberler

Prenses ve Altı Buçuk Cüceler" Tiyatro Oyunu

Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü, Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümü tarafından hazırlanan “Prenses ve Altı Buçuk Cüceler” isimli oyun sahnelendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü, Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümü tarafından hazırlanan "Prenses ve Altı Buçuk Cüceler" isimli oyun sahnelendi.

Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi konferans salonunda sahnelenen oyuna Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürü Ünal Aksakal ve çok sayıda izleyici katıldı.

İzzet Şeref ve Deniz Çobanoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı oyunda Tuba Lorci, Sevda Göksu, İsmail Demiray, Görkem Etsatan rol aldı. Yaklaşık bir buçuk aylık çalıma sürecinden sonra hazırlanan oyun izleyicilerden tam not aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tiyatro gösterisinde emeği geçenlere teşekkür ederek, sanatsal çalışmaların sosyalleşme açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

Devlet korumasındaki çocukların yetenekleri alanında eğitilmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirten Zil, sportif ve sanatsal etkinlikleri önemsediklerini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title