Haberler

Prenses Mary Çocuklarının Bakıcısını Bisikletle Gezdirdi

Güncelleme:

Danimarka'da Veliaht Prens Frederik'in eşi Prenses Mary, çocuklarının bakıcısını bisikletle gezdirirken görüntülendi.

Danimarka'da Veliaht Prens Frederik'in eşi Prenses Mary, yıllardır çocuklarına bakan Mette Harnsen'i, 'Christiania Bisikleti' denilen önü kasalı bisiklete bindirerek Kopenhag caddelerinde gezdirirken, bir Avustralya vatandaşı tarafından görüntülendi.

MÜTEVAZİ HAYAT

Resimleri çeken Angela C.'nin verdiği resimler Ekstra Bladet gazetesinde yayınlanırken, gazete, bisikletin üzerinde görüntülenen Prenses Mary'in hareket halinde telefonla konuşmasını trafik ihlali olarak duyurdu ve Velihat Prens Frederik ve Prenses Mary'in mütevazı bir hayat yaşadıklarına dikkat çekti.

"ONLAR KÜÇÜKKEN BÖYLE BİR ŞEY OLMAZDI"

Gazete "Prens Frederik ve kardeşi Prens Joachim'in küçüklüklerinde böyle bir resmi yakalamak mümkün değildi. Çünkü Kraliçe Margrethe böyle şeylere pek izin vermezdi. Şimdi ise Prens Frederik ve Prenses Mary, mütevazı bir hayat yaşıyor ve bur tür şeyleri görmek çok mümkün. Prenses Mary, çocuklarının bakıcısı yani hizmetkarını bisiklete bindirip gezdirdi. Bu da Prenses Mary ve eşi Veliaht Prens Frederik'in çalışanları ile aralarına mesafe koymadıkları ve çalışanlarına karşı ayrımcılık yapmadıklarını gösteriyor." cümlelerine yer verdi.

"BİZE GÜLÜMSEDİ"

Resmi çeken Avustralyalı Angela C. gazeteye yaptığı açıklamada "Yanımızdan bisikletle geçen Prenses Mary bize gülümsedi. Önce kim olduğunu fark edememiştik ama fark edince hemen geri dönüp resimlerini çektik. Başka resim çekmek istedim ama özel hayatı olduğu için daha fazla rahatsız etmek istemedim." dedi.

"ÇOK SEVİYORLAR"

Angela C. Prenses Mary'in mütevazılığı nedeniyle Avustralya'da çok sevildiğine dikkat çekerek, Danimarka'yı 'bisiklet monarşisi' olarak yorumladı. Sadece Prenses Mary değil, Veliaht Prens Frderik ve Prens Joachim'de çok sık çocuklarını kasalı bisikletle gezdiriyorlar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Prenses Mary Avustralya Danimarka Kopenhag Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title