Haberler

Prens Eve Döndü, Kate Middleton'la Kamuoyunun Karşısına Çıktı

Güncelleme:

Üç arkadaşıyla birlikte çıktığı İsviçre tatilinde tıpkı bekarlık günlerindeki gibi eğlenen Prens William "gerçek hayata" geri döndü. Önce sarışın bir genç kadınla öğle yemeğinde samimi görüntüler sergileyen, ardından da gittiği gece kulübünde yaptığı dansla manşetlere çıkan Prens, dün olayın ardından ilk kez eşi Kate Middleton ile birlikte kamuoyunun karşısına çıktı.

PARİS'E GEÇTİLER

İşte o anlarda da normal davranmaya çalışan Kate Middleton'ın zaman zaman kocasına attığı soğuk bakışlar gözlerden kaçmadı. Çift, önce İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Aziz Patrick günü kutlamalarına katıldı. Ardından da resmi bir ziyaret için Fransa'nın başkenti Paris'e geçti.

PRENS'E KIRGINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Çift, her ne kadar doğal davranmaya çalışsa da zaman zaman Kate Middleton'ın kocasına soğuk bakışlar atması da gözlerden kaçmadı. Bir başka deyişle Kate Middleton, her ne kadar resmi görevi gereği güler yüzlü davranmaya çalışsa da Prens William'a kırıldığını zaman zaman gizleyemedi.

Zaten Saray çevreleri de bu olup bitenlerle ilgili olarak çok yüksek sesle diye getirmeseler de Prens William'ın çizgiyi biraz aştığını konuşuyorlar. Hatta bazıları Prens'in bu 'yeni yetme' tavırlarıyla karısını küçük düşürdüğü iddiasında.
İngiliz magazin basınına yansıyan iddialara göre Kate Middleton, kocasının bu davranışlarının artık geçmişte kalması gerektiğine inanıyor.

GECE KULÜBÜNDEKİ DANSI ÇOK KONUŞULDU

Prens William ülkesindeki resmi kutlamalara bile katılmadan üç arkadaşıyla birlikte İsviçre'deki ünlü bir kayak merkezinde çılgın bir hafta sonu geçirmişti. Önce Avustralyalı model Sophie Taylor ile samimi görüntüler sergileyen Prens'in gece kulübünde yaptığı dans da uzun uzun konuşulmuştu.

Bu olayın ardından ilk kez resmi görevlerinin başına geçen çift, Londra'daki kutlamanın ardından Paris'e geçti. Fransa Cumhurbaşkanı Françoise Holland tarafından Elysee Sarayı'nda karşılanan Kate Middleton ve Prens William, resmi temaslarını sürdürdü.

24 SAATTE 3 AYRI KIYAFET GİYDİ

Bu ziyaretin Prens William açısından önemli bir yanı daha vardı. Geleceğin kralı, annesi Prenses Diana'nın Paris'te ölümünden 20 yıl sonra ilk kez resmi bir ziyaret için ülkeye gitti. Prens William ve Kate Middleton daha sonra Paris'teki İngiliz Büyükelçiliği'nde düzenlenen bir törene katıldı. Akşamı da yine aynı yerde düzenlenen bir yemekle noktaladı.

Gittiği her yerde ilgi odağı olan Kate Middleton, 24 saat içinde giydiği üç ayrı kıyafetle ilgi odağı oldu. 35 yaşındaki iki çocuk annesi Middleton, en çok akşam davetinde giydiği pırıltılı elbise ile konuşuldu. Favorisi olan tasarımcı Jenny Peckham'ın imzasını taşıyan elbisesini yine pırıltılı ayakkabılarla tamamlayan Kate Middleton, gecenin en çok konuşulan kişisi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kate Middleton Prens William İsviçre Paris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title