Haberler

Prens Eşine Benzeyen Garson Kadının Hayatı Değişti

Güncelleme:

İngiltere'de garsonluk yapan 35 yaşındaki Heidi Agan'ın hayatı Cambridge Dükü Prens William'ın 16 Kasım 2010'da Kate Middleton ile nişanlanmasıyla ilginç bir biçimde değişti.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKMEYİ BAŞARDI

Bu tarihten itibaren İngiliz kamuoyunun yakından takip etmeye başladığı Kate Middleton'a olan benzerliği gözlerden kaçmayan Agan, bu benzerliği paraya çevirerek ülke basının da dikkatini çekti.

HAFTADA 40 BİN LİRA KAZANIYOR

Middleton'ın popülarite kazanmaya başladığı ilk zamanlarda müşterilerinden bu yönde yorumlar aldığını belirten Agan, kısa süre içinde bir ajansla anlaşıp bu durumu lehine çevirip çeviremeyeceğini görmeye karar vermiş. Bu kararın ardından hiç beklemediği bir hayata adım atan 35 yaşındaki kadın, şimdilerde haftada 9 bin sterlin (yaklaşık 40 bin TL) kazanıyor.

ONLAR GİBİ GİYİNİYOR

Anlaşmaya vardığı ajansın çeşitli organizasyonlara gönderdiği Agan, Kraliyet Ailesi'ne benzeyen diğer kişileri yakından takip ediyor, onlar gibi giyiniyor.

GARSONLUĞU BIRAKTI

Middleton'a olan benzerliği ile bu tarz organizasyonlarda sıklıkla boy göstermeye başlayan Agan, kısa süre sonra garsonluk işini bırakarak bu işi tam zamanlı olarak yapmaya başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kate Middleton Prens William Cambridge Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title