Haberler

Prens Charles ve Eşi Camilla Kosova'da

İngiltere Veliaht Prensi Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camilla, dün akşam saatlerinde Balkan turunun dördüncü durağı olan Kosova'nın başkenti Priştine'ye geldi.

Prens Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camilla, Priştine uluslararası havalimanında Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga tarafından resmi törenle karşılandı. Ardından da Prens Charles ve eşi, Kosova yetkililerinin hazır bulunduğu Priştine'de Swiss Diamond oteline geçti. Prens Charles'i karşılama resepsiyonunda Kosova Başbakanı İsa Mustafa, Kosova'nın yeni seçilen Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, Meclis Başkanı Kadri Veseli, geçici Dışişleri Bakanı Petrit Selimi, Avrupa Birliği Kosova Temsilcisi Samuel Zbogar, ABD, Fransa, Almanya Büyükelçileri ve muhalefet liderleri hazır bulundu. İki günlük Kosova ziyaretinde bulunan Prens Charles, bugün resmi görüşmelere başlayacak. Prens Charles önce Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga ile ikili görüşmede bulunacak Kayıp Kişiler Anı Merkezi'nde düzenlenecek törenlere katılacak. Kosova'daki Barış Gücü bünyesinde görev yapan İngiltere askerleriyle bir araya gelecek.

Görüntü Dökümü

Prens Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camilla Priştine havalimanında

Prens Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga tarafınca askeri tören ile karşılanıyor

Priştinde Prens Charles için resepsiyon

Resepsiyonda prens Charles yani seçilen cumhurbaşkanı Haşim Taçi ve diğer yetkililerle görüştü

(Haber-Kamera TURAN KASAP (KOSOVA –PRİŞTİNE ) – DHA - Priştine

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cornwall Düşesi Camilla Prens Charles Priştine Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title