Haberler

    Premier Lig İddaa Tahminleri

    105 | West Ham United v Arsenal İngiltere Premier Lig'de bu hafta birbirinden güzel karşılaşmalar bizi bekliyor.

    105 | West Ham United v Arsenal

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta birbirinden güzel karşılaşmalar bizi bekliyor. Haftanın en iyi maçına aday bir müsabakada ise Upton Park'ta oynanacak. Slaven Bilic yöe öğrencileri Avrupa, Arsene Wenger ve askerleri ise şampiyonluk peşinde. Bol gollü bir karşılaşma bekliyorum ancak önem seviyesi yüksek bir müsabaka olduğu için üst oranı bu riski alacak kadar kıymetli değil. Son derece kritik olan bu maçta her iki takımın da skor üreteceğini düşünüyorum. Bu mücadele için karşılıklı gol var opsiyonunu kuponlarınıza ekleyebilirsiniz.

    Tahmin: KG var

    Oran: 1.55

    112 | Aston Villa v Bournemouth

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta Aston Villa ile Bournemouth karşı karşıya gelecek. Konuk takımın artık ligde bir iddiası ya da tehlikesi olmadığını daha önceki haftalarda belirtmiştik. Nitekim geçtiğimiz hafta Manchester City karşısında aldıkları 4-0'lık mağlubiyet de bunun göstergesi oldu. Ev sahibi Aston Villa da ise bambaşka bir tablo var. Ligde kalmak için artık kazanmaları lazım. Arka arkaya 7 maçtır kaybediyorlar. Aston Villa, iddiasız Bouremouth'u sahasında ağırladığı bu maçı bir fırsat olarak görecek ve puan hasretini dindirecektir. Bu karşılaşma için banko olara 1-0 çifte, sürpriz olarak ise doğrudan 1 seçeneklerini kuponlarınızda değerlendirebilirsiniz. Haftanın risk almaya en müsat maçı

    Tahmin: MS 1-0 Çifte

    Oran: 1.55

    113 | Crystal Palace v Norwich City

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta Crystal Palace ile Norwich City karşı karşıya gelecek. Her iki takım da düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor. Çok rahat değiller ancak büyük bir tehlike ile de karşı karşıya olduklarını söyleyemeyiz. Rölantide, temposuz ve pozisyonsuz bir müsabaka bekliyorum. Bu karşılaşma için önerim ilk yarı 1.5 gol altı bahsi.

    Tahmin: İY 1.5 gol altı

    Oran: 1.20

    114 | Southampton v Newcastle United

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta Southamtpon ile Newcastle United karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Southampton, kağıt üzerinde çok skorer gözükmese de gol yollarına ciddi sıkıntılar yaşamayan bir takım. Newcastle United karşsında ne yapacaklarını kestiremiyorum ancak 1.5 gol barajının aşılacağı kanaatindeyim.

    Tahmin: MS 1.5 gol üstü

    Oran: 1.15

    115 | Swansea City v Chelsea

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta Swansea City ile Chelsea karşı karşıya gelecek. Haftanın en zevksiz geçmesini beklediğim maçı diyebilirim. Ev sahibi takım ligde oynadığı son 6 maçın tamamında skor üretmeyi başardı. Chelsea de ise bu rakam 7. Son haftalarda skor üretme sıkıntı yaşayamayn iki takım karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada 1.5 gol barajının rahat bir şekilde aşılacağını düşünüyorum.

    Tahmin: MS 1.5 gol üstü

    Oran: 1.20

    116 | Watford v Everton

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta Watford ile Everton karşı karşıya gelecek. Her iki takımın da artık ne riski ne de hayalleri bulunuyor. Tek amaç ligi mümkün olduğunda üst sıralarda bitirmek. Böyle maçlar yüksek oran yakalamak için oldukça caziptir. İlk yarı 0.5 gol altı ya da ilk yarı X opsiyonlarını değerlendirebilirsiniz.

    Tahmin: İlk yarı X

    Oran: 1.80

    123 | Manchester City v West Bromwich

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta Manchester City ile West Bromwich Albion karşı karşıya gelecek. Çok değil 1 ay öncesinde kadar şampiyonluk hayalleri kuran Manchester City, şimdi ilk 5 içinde kalmayı ve Avrupa vizei almayı hedefliyor. West Ham United ve Manchester United'ın nefesi enselerinde. Pellegrini ve talebeleri her ne kadar umut vermese de West Bromwich'i bir şekilde mağlup edeceklerdir. City'nin artık hata yapma lüksü kalmadı.

    Tahmin: MS 1

    Oran: 1.15

    138 | Sunderland v Leicester City

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta Sunderland ile Leicester City karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan Leicester City, beklenenin aksine henüz acemilik yapmış değil ve son 6 haftaya 7 puanlık averajla giriyor. Ancak Ranieri ve öğrencilerinin zorlu fikstürü bu haftadan sonra başlıyor. İçeride West Ham, Everton ve dışarıda West Ham, Chelsea maçları var. Leicester bu maçlara kadar kayıpsız ilerleyip, can kaybı hakkını buralarda kullanmak isteyecektir. Leicester, düşme hattındaki Sunderland'i mağlup etmeyi başaracaktır.

    Tahmin: MS X2 Çifte

    Oran: 1.16

    145 | Liverpool v Stoke City

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta Liverpool ile Stoke City karşı karşıya gelecek. Liverpool, hafta içinde deplasmdan Klopp'un eski takımı Dortmund ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İki ayaklı eleminasyon sisteminde deplasmanda alınan bu beraberlik avantaj olarak kabul edilebilir. Yavaş yavaş neler yapabileceğinin farkına varan Liverpool, önümüzdeki sezonda da Avrupa'da boy göstermek için hata yapmak istemiyor. Zor da olsa Stoke City engelini kayıpsız geçeceklerdir.

    Tahmin: MS 1

    Oran: 1.40

    146 | Tottenham v Manchester United

    İngiltere Premier Lig'de bu hafta Tottenham ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Haftanın en tempolu geçmesini beklediğim karşılaşma. Tottenham şampiyonluk, Manchester United Şampiyonlar Ligi hayalleri kuruyor. Derin bir analiz yapmak bu karşılaşma için yersiz kalacaktır. Karşılıklı gol var opsiyonunu kuponlarınza ekleyebilirsiniz.

    Tahmin: KG var

    Oran: 1.65

    BANKO KUPON

    138 | Sunderland - Leicester City: X2 - 1,16

    123 | Manchester City - West Bromwich: 1 - 1,15

    105 | West Ham United - Arsenal: KG var - 1,55

    TOPLAM ORAN: 2.06

    SÜRPRİZ KUPON

    105 | West Ham United - Arsenal: KG var - 1,55

    112 | Aston Villa - Bournemouth: 1X Çifte - 1,55

    146 | Tottenham - Manchester United: KG var - 1,65

    138 | Sunderland - Leicester City: 2 - 1,80

    145 | Liverpool - Stoke City: 1 - 1,40

    TOPLAM ORAN: 9.98

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    West Ham United Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title