Haberler

Prandelli: Üzgünüm Ancak İstifa Etmeyi Düşünmüyorum

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 2-0 kaybettikleri Anderlecht maçından sonra "Üzgünüm ancak biz profesyoneliz. İşimize devam edeceğiz." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Anderlecht maçının ardından açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, istifayı düşünmediğini açık şekilde belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"YOLA DEVAM"

"Yola devam edeceğiz. Avrupa'dan elendiğimiz için üzgünüz ama biz profesyonelleriz ve yolumuza devam edeceğiz. Kesinlikle yaptığım açıklamam gibi hiçbir şekilde bir tazminat yok sözleşmede. Sözleşmemle ilgili konuşmak istemiyorum şu anda. Maçla ilgili konuşalım. Ben bütün sorumlulukları alıyorum bu konuda. İsterseniz yöneticilerle konuşabilirsiniz."

"İYİ BİR GALATASARAY VARDI"

"Maçta iyi bir Galatasraay vardı. 44. dakikada şanssız bir şekilde gol yedik. kinci yarıda öne geçmeye çalıştık. Gayet de iyi oynarken böyle bir şanssızlık oldu."

"OYUNCULAR ARASINDA GERGİNLİK NORMAL"

"Gerginlikler olabilir. Oyuncularımız insan. Bu durumu yaşıyorlar. Bu nedenle her şeylerini ortaya koymaya çalışıyorlar. Bu durumda gerginlikler olabilir. Varını yoğunu oyuna koyan insanlar bunlar. Gerginlikler normal"

"BU BİR SKANDAL"

"Maç programı ilk açıklandığında söylemiştik. Gaziantepspor ile kısa bir süre sonra oynayacak olmamız bir skandal ve UEFA'nın buna el atması lazım diye. Bu ikinci kez başımıza geliyor. Bunun önlenmesi gerekiyor."

"BRUMA VE TELLES OYNAYACAKLARINI BİLİYORDU"

"Bruma, U21 Portekiz Milli Takımı'yla 2 hafta birlikte oldu ve çarşamba günü döndü. Döndüğünde güçlenmesi için fiziksel antrenmanlar yaptırıyoruz. Telles de aynı çalışmaları yapıyor güçlenmek için. Birkaç gündür oynayacaklarını bildikleri için takımla birlikte çalışıyorlardı."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

ENGINEER:

Abdürrahim Bey, dünya üzerinde kaç milyon GS taraftarı var kampanya başlatın herkes 1 TL atsa yine gönderilir şu DelliPrandelli artık yeter sabrımız taştı

7
3
yanıtYanıtla
ZysMobil-IOS:

Hocam seninde GS ninde arkasındayız, durmak yok 4 yemeye devam

5
4
yanıtYanıtla
KürŞad Mobil-ANDROID:

Kansız italyan bilerek gitmiyor sıralamada runlar bizi geçsin diye uğraşıyor ! #UyanTürk Türkün Türkten başka dostu yoktur !

4
5
yanıtYanıtla
Kadirhan:

hahahahhaha sakın gitme hocam ! :D ne olur 3-4 maç daha şans verin hocamıza :D:D

5
2
yanıtYanıtla
deliMobil-ANDROID:

niye gitsin türkiye cok güzel

4
3
yanıtYanıtla
....:

insan istenmediği yerde hiç duru mu ya. . tabi bu insan ise

3
3
yanıtYanıtla
oglummobilWeb@haberler.com:

BAK GIT

4
2
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

BU YÜZSÜZ ADAMI KATIL EDER

3
3
yanıtYanıtla
InsanMobil-IOS:

BJK LILER DIYORKI : PRANDELLIYI GÖNDERMEK ICIN PARA KOMIDIN ÜSTÜNDE!!! Zuhahahahahha

4
1
yanıtYanıtla
baris Mobil-ANDROID:

ya yeter artık lanet olsun bu yonetime bu pici daha ne kadar tutacaksiniz bu günden itibaren gs dgilim utanıyorum sizden böyle takım a lanet olsun

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title