Haberler

Prandelli, Oruc Tutup Namaz Kıldı

Güncelleme:

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli, oruç tutup namaz kılarak Müslüman halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor.

8 Temmuz’da Galatasaray’a imza atan ve kısa sürede oyuncularının büyük sevgi, saygı duyduğu Prandelli, davranışları, hassasiyeti, yakınlığı ve sıcakkanlılığı ile de onu tanıyan herkesin büyük bir takdirini topluyor.

ÖNCE ORUÇ SONRA NAMAZ

Hürriyet'in haberine göre, Ramazan ayında İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin’i anlamak için oruç tutan Prandelli, rahmetli meslektaşımız Erkan Koyuncu’nun geçirdiği kaza ve vefatında ise acımızı paylaşmak adına Eyüp Sultan Camii’ne gelip bizimle arkadaşımızın cenazesinde saf tutmuştu.

İDMANI İPTAL EDİP HASTANEYE KOŞMUŞTU

Gözümüzde büyütüp sayısız methiyeler düzdüğümüz insanlar gibi sadece taziyeye dileyip oradan jet hızı ile ayrılmamıştı. Zaten kazanın olduğu ilk günde antrenmanı iptal edip soluğu kaptan Selçuk İnan ile birlikte hastanede almıştı. Prandelli, gazeteciye, yöneticiye, kulüp çalışanına kısaca herkesin yaptığı işe saygı duyup değer verdiğini her hareketi ile göreve geldiği ilk günden itibaren zaten gösteriyordu.

BİZDEN BİRİ GİBİ DAVRANDI

Ve dün de Galatasaray Kulübünün duayen ismi Turgan Ece’ye yıllarca büyük emek harcadığı Florya’da veda töreni düzenlenecekti. Galatasaray Takımı ise Çarşamba günü akşamına kadar izinli idi. Prandelli ise yardımcıları ile Büyükada’da tatil yapıyordu. Çarşamba günü akşamına kadar takımına izin verip Süper Kupa finali öncesinde dinlenme imkanı olmasına rağmen Cesare Prandelli, yine ‘bizden biri’ gibi davrandı.

SOLUĞU TÖRENDE ALDI

Dinlenmek yerine saat 10.30’da Florya’daki törene yardımcıları ile birlikte katıldı. Turgan Ece’nin Galatasaray’a kattıkları, yaşamı boyunca sarı kırmızı renklere, kulübe olan bağlılığını dinledikten sonra soluğu törende aldı.. Ve yine tüm sıcaklığı ile orada idi.

TERİM'LE SOHBET ETTİ

İtalya’dan tanıdığı Türkiye Futbol Direktörü ve Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim’in de Florya’ya geldiğini görür görmez de hemen soluğu yanında aldı. Terim, Florya’ya geldiği ekiple farklı bir noktada oturup Galatasaray yönetiminin yani İtalyan hocanın bulunduğu bölümden uzakta kalmayı tercih ederken, Prandelli yerinden kalktı ve tüm sıcaklığı ile Fatih Terim’e “Hoş geldiniz” dedi…Sıcak bir sohbetin ardından da yerine geri döndü.

HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Florya’da olan herkesin de Prandelli bu hareketi ile yine takdirini kazandı. Prandelli ile Florya’da tanışıp İtalyan hocanın kişiliğine hayran kalan isimlerden biri de eski yönetici Abdurrahim Albayrak’tı… Sarı kırmızılı kulübe önemli hizmetlerde bulunan Abdurrahim Albayrak’ta, Ali Dürüst ile beraber rahmetli Turgan Ece’nin Florya’daki töreninde Prandelli ile tanıştı. Mert Çetin’in, çok kısa Albayrak’ı tanıtması ile Prandelli sarı kırmızılı eski yöneticiye içten bir selam verdi. Albayrak’ta İtalyan teknik adamın kişiliği, samimiyetine hayran kaldı. Pazartesi günü İzmir’e giderek Süper Kupa Finalinde Galatasaray’a destek verecek olan eski yönetici Abdurrahim Albayrak, Prandelli’nin de sarı kırmızılı kulüpte ilk resmi maçında kupa kaldırmasını gönülden istediğini dile getiriyor…

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Fatih Terim Mert Çetin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Tc:

Allah Müslüman olmayı nasip eylesin

31
3
yanıtYanıtla
cem tuna:

Adam Türkiye''yi çözmüş aynı RTE gibi. . .

19
1
yanıtYanıtla
osmankmk@xx.com:

kesinlikle ilk seçimlerde en az yüzde 30:))))

yanıt0
yanıt0
.....:

Arkadaşlar ister hoşunuza gitsin ister gitmesin ama müslüman olmazdan yaptığın iyilikler namazlar ve oruçlar boşadır.

4
13
yanıtYanıtla
Yaşasın !:

Sanırım ikinci Derwal imizi bulduk

14
3
yanıtYanıtla
mahonnni:

gayri müslim yapınca hoşunuza gider müslüman yapınca gerici dersiniz bizim milleti anlamak çok zor

11
0
yanıtYanıtla
Ahmet Celal GERMİYAN:

Namaz kıldıysa muhtemelen şahadet de getirmiştir. şahadet getirdiyse de müslüman olmuştur. veya türk halkına yalakalık yapmıştır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title