Haberler

    Prandelli, 4 Sezon Sonra Şampiyonlar Ligi'nde

    Güncelleme:

    Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Anderlecht ile karşılacak olan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, kariyerinde üçüncü kez Devler Ligi heyecanı yaşayacak.

    Fiorentina'nın başındayken 2008-09 ve 2009-2010 sezonlarında Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşayan İtalyan çalışıtıcı, bir kez gruplardan çıkmayı başardı.

    İLK SEZONUNDA 5 PUAN TOPLAMIŞTI

    2008-09 sezonunda Fiorentina ile Slavia Prag'ı eleyerek gruplara kalmış ve Lyon, Steaua Bükreş ve Bayern Münih ile yer aldığı grupta 3 beraberlik 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak 5 puan toplayabilmişti.

    FIORENTINA İLE FIRTINA GİBİ ESTİ

    2009-10 sezonunda ise Sporting Lizbon'u eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterme hakkı kazanan Fiorentina, Lyon, Liverpool ve Debrecen'in yer aldığı grupta 5 galibiyet 1 mağlubiyet alarak 15 puanla gruptan çıktı. 2. tuda Bayern Münih ile eşleşen Fiorentina deplasmanda 2-1 yenildiği Alman devini evinde 3-2 yense de deplasman golü kuralı nedeniyle elenmişti.

    UEFA Avrupa Ligi heyecanını da 2 sezon Parma'yı çalışıtırırken 2 kez de Fiorentina'yı çalışıtırırken yaşayan Prandelli, kupa 2'de de toplamda 26 maç gördü. Takımları bu maçlarda 11 galibiyet 10 beraberlik 5 mağlubiyet aldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Cesare Prandelli Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title