Haberler

Prandelli: Arsenal Maçında Savaşacağız

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, "Arsenal maçında büyük takım gibi sahaya çıkıp savaşacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Kendi oyunumuzu oynayacağız." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve futbolculardan Blerim Dzemaili, Arsenal mücadelesi öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı. İtalyan teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR"

"Antrenmanlarda geçen maçtan fiziksel sorun yaşayan oyuncuları anlamaya çalışacağız. Eğer varsa değişiklikler olabilir. Tabii Sivasspor maçı sonrasında da konuşmuştuk. 1 saat çok iyi oynadık. Boşlukları doldurduk. Yarın da zor bir maç olacak. Deneyimli bir rakibe karşı oynayacağız. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ancak dengeli de oynamamız gerekiyor. Bizi zorlamaya çalışacaklardır."

"ÇOK ÖNEMLİ OYUNCULARI EKSİK"

"Tabii ki çok önemli oyuncuları eksik Arsenal'in. Ama kadrosu kaliteli oyuncularla dolu bir takım. Takım halinde oynamayı biliyorlar. Biz de büyük bir takım olarak her zaman yaptığımız gibi shaya çıkıp oyunumuzu oynamaya çalışacağız"

"HER MAÇ YÜKSEK ORTALAMA"

"Yüksek kilometreleri her maçta yapmamız gerekiyor. Sivasspor karşısında koşu mesafesinde yakaladığımız 110 kilometre, Avrupai bir ortalama. Her maçta bu ortalamayı tutturmak istiyoruz."

"SAVAŞIMIZI VERECEĞİZ, EMİN OLUN"

"Dizilişle ilgili bir not vermeyeceğim ama her zaman yaptığımız gibi koşan ve mücadele eden bir takım göreceksiniz. Büyük bir takım gibi sahaya çıkıp savaşımızı vereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz. Belirli bir oyunu ortaya koyan bir takım seyredeceksiniz yarınki mücadelede. Kendi oyunumuzu oynayacağız"

"SNEIJDER YENİ POZİSYONUNDA DAHA İYİ"

"Sneijder yeni pozisyonunda hem kişiliğini hem de yeteneklerini daha iyi konuşturuyor. Burada daha etkili olacağını düşünüyoruz. Bu deneyimler çok önemli çünkü psikolojik ve moral açısından avantaj sağlayabilir. Aynı zamanda cesaretli olmamız gerek. Şu anda ne yapabileceğimizi tamamen göremedik. Oyunumuza daha çok şey katabiliriz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title