Haberler

Prandelli, 3 İsmi Kadroya Almadı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'den sürpriz karar... Borussia Dortmund kadrosunu şekillendiren İtalyan teknik adam, kritik 90 dakikaya saatler kala herkesi şaşırtacak bir karara imza attı.

3 İSMİ KADROYA ALMADI

Prandelli; Olcan Adın, Veysel Sarı ve Bruma'yı Borussia Dortmund maçı kadrosuna almadı. İtalyan teknik adamın özellikle son haftaların formda ve başarılı ismi Olcan Adın'ı 18 kişilik kadroya bile almaması herkesi şaşırttı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Olcan Adın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (24)

zlatan:

kanat oyuncumuzuda almamış süratli futbolcularda yok bi de 3lü defansla çıktı mı tamamdır en az 5 yeriz tarih yazdırıyor prandelli galatasaraya feneri alvesin sayesinde yendik yoksa onada sahamızda yenilirdik. . bu adama şans bile verilmemeli

26
1
yanıtYanıtla
sero:

UMARIM 10 TANE YERSİNİZ

8
18
yanıtYanıtla
abdi:

ne demek olcan ı kadroya almamak

23
1
yanıtYanıtla
arda:

bu adam neyapmaya çalışıyor yahu veysel isabet olmuşda olcan adınla buruma niye yani niye

18
2
yanıtYanıtla
samsunlu:

ulan olcan''dan ne istiyo bu adam yav fener maçında gayet iyi oynadı adam bruma yı oynatması lazım

18
1
yanıtYanıtla
6s ailesi:

adam akilli 3 kanat oyuncu vardi o 3usunu de almadi. bosuna ugrasmayin bu 6s 6 yer bence

10
9
yanıtYanıtla
Saltanat2053:

Yazık Olcan Adın gibi A. Madrid''de ardanın yerine oynasa daha başarılı olabilecek hatta Manu''da bile oynayabilecek kalitede bir futbolcuyu teknik direktör bile denilmeyecek sözüm ona Prandelli yobazı bu gencimizi bozuk para gibi harcıyor yazık. Nedim kendilerine yönetici diyen yobazlar utansın.

9
10
yanıtYanıtla
emre sağlam:

YA ARKADAŞ BU BRUMA NE KABAHAT İŞLEDİ, ADAMI ALDIĞIMIZDA GELECEĞİN EN İYİ TOPÇUSU OLARAK ALDIK VE ADAMA 13 MİLYON EURO PARA ÖDENDİ NİYE OYNAMAZ BU ADAM

17
1
yanıtYanıtla
xxxx:

olcan bruma yı dışarı attın nasıl topu ileri taşıcaz prandelli efendi???farkı resmen biz hazırlıyoruz

16
0
yanıtYanıtla
MALIK KESERYAN:

Bu da Prandellinin Olcan Adın''a takındılı olduğunun bir göstergesidir.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title