Haberler

Pozantı Emniyet Müdürlüğü'ne Silahlı Saldırı: 2 Polis Şehit, 2 PKK'lı Öldürüldü (7)

Bakandan BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Pozantı'da şehit olan polislerin ailelerini ziyaret edip başsağlığı diledi.

Bakandan BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Pozantı'da şehit olan polislerin ailelerini ziyaret edip başsağlığı diledi. İlk olarak şehit polis memurlarından Serdar Kazar'ın ailesinin yaşadığı Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Serinevler Camii'nin bahçesinde oluşturulan taziye yerine gelen Bakan İslam, Adana Valisi Mustafa Büyük ile birlikte şehidin babası Adem Kazar ve kardeşi Yusuf Kazar ile yakınlarına başsağlığı diledi. Caminin yanındaki şehit evine de giden Bakan İslam, şehidin annesi Hatun Kazar'ın acısını paylaştı.

AKLI SELİM NİYAZ EDİYORUM

Basın mensuplarına açıklama yapan Bakan İslam, şunları söyledi: "Allah'tan her iki şehidimize de rahmet niyaz ediyorum, her iki ailenin de çalışma arkadaşlarının da milletimizin de başı sağolsun. Bu bir kaç haftadır karşılaştığımızın menfur saldırıların son halkası oldu. Türk milletinin sabrını sınıyorlar diyelim. Allah onlara akıl fikir versin. Bu çok alçakça birşey. Vatan görevini yapan isanlara alçakça yaklaşmak, gece yarıları pusu kurarak onlara saldırmak, masum insanların emniyeti için, kendileri için, onların eş dost yakınları için, akrabaları için çalışan insanlara bunu yapmak hiçbir makul kelimeyle ifade edilebilecek birşey değil. Ben aklı selim niyaz ediyorum onlar için de. Bugünleri aşacağız inşallah. Şehitlerimiz de elbette onlar ölü değiller diriler biliyorsunuz. Ama aileler için zor bir süreç tabiki. Gencecik fidanlarından ayrılmak o kadar kolay tolere edilebilecek birşey değil. Devlet olarak bakanlık olarak biz daima onların yanındayız. Evlatlarının boşluğunu elbette dolduramayız ama elimizden gelen her türlü desteği onlara vereceğiz."

Buradan merkez Seyhan İlçesi'ndeki Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan şehit İsa İpek'in baba evine geçen Bakan Ayşenur İslam, şehidin babası Mümin ve annesi Durdu İpek'e başsağlığı diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşenur İslam Yüreğir Pozantı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title