Haberler

Poyraz Karayel Son Bölüm, Poyraz İçin Yolun Sonu Görünüyor

Güncelleme:

Poyraz Karayel 13.yeni bölüm fragmanı ve sevilen dizinin Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünün özeti. Poyraz Karayel yeni bölümde Poyraz'ın Bahri Umman için yaptıklarından sonra Bahri Bey ona söyledikleri için çok pişmandır. Ayşegül ise babasına çok kırgındır ve affetmeye niyeti yoktur.

Poyraz Karayel 13.yeni bölüm fragmanı. Kanal D'nin sezona bomba gibi giriş yapan dizisi Poyraz Karayel'in yeni bölümünün en yeni görüntüleri yayınlandı. Poyraz'ın İstanbul'u terk etmesini isteyen Bahri Umman hayatı boyunca hiç bu kadar mahcup olmamıştı. Poyraz ölümle yaşam arasında gidip gelirken Ayşegül'ün babasına söyledikleri, Bahri Umman'ın suratına adeta tokat gibi vuruluyor.

Poyraz'a kızını bırakıp bu şehri terk etmesini isteyen Bahri Bey, Poyraz'ın kendisi için yaptıklarını duyunca ona söyledikleri için bin pişman olur. Poyraz ise ölüm ile yaşam arasında kendisiyle hesaplaşır. Poyraz Karayel 13.bölüm Çarşamba akşamı 20:00'de dizi severlerin karşısında olacak..

POYRAZ KARAYEL 13.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Poyraz Karayel İstanbul Kanal D Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title