Haberler

Poyraz Karayel 72. Bölüm Fragmanında Eda, Poyraz'ı Rehin Alıyor

Güncelleme:

Çarşamba günü yayınlanacak Poyraz Karayel yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel 72. bölümde sakladıkları ortaya çıkan Eda çığrından çıkıyor, Poyraz'ın gırtlağına silah dayıyor!

Başrollerini İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Poyraz Karayel yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Eda'nın ardındaki gerçeklere ulaşan Poyraz sert bir tepkiyle karşılaşıyor. Çınar ise Poyraz Karayel'in izini sürmeye devam ediyor.

POYRAZ KARAYEL 71. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçen hafta yayınlanan bölümde, Yavuz'un ölümünün ardından Poyraz, o evdeki görevinin sonuna geldiğini düşünmekteydi. Ancak Eda asıl görevin kayıp ajan Kerem'i bulmak olduğu ve evden ayrılamayacakları konusunda ısrarcılığını sürdürüdü. Eda'nın görev konusundaki bu ısrarı Poyraz'ın bir araştırmaya girmesine neden olur. Ayşegül'ün de o evde kalmaya tahammülü kalmamıştır. Bahri Ayşegül'ün durumuna el koyar ve kızını o evden alır. Bu Çınar'ın dağılmasına neden olur. Ama Nevra'nın, Çınar'ı bu halde görmeye niyeti yoktur.

Sadreddin, Taşkafa, Zülfikar ve Meltem sıkıntılı günlerin ardından eğlenceli bir gece geçirmeye karar vermişken, Bahri ve Despina, Tefeci Erol'un intikam planının ortasına düşer. Ölümün kıyısındaki gecede yaşananlar sayesinde Nevra, Ayşegül'ü Çınar'a döndürmek için bir koz ele geçirir. Poyraz ve Eda kaçak Halil'i yakalamak için harekete geçtiğinde Poyraz hiç beklemediği bir ihanetle yüzleşir.

Poyraz Karayel 72. yeni bölümü çarşamba akşamı 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burçin Terzioğlu Poyraz Karayel İlker Kaleli TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title