Haberler

Poyd Geleneksel Sezon Galası

Güncelleme:

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi, Türk turizminde 2010 turizm sezonunda en başarılı olan aktörlerini belirledi. 'Quality Management' ödülleri, düzenlenen gecede sahiplerine verildi.

Dedeman Otel'de düzenlenen geleneksel sezon galasında konuşan POYD Başkanı Volkan Şimşek, POYD'un her geçen yıl büyüdüğünü, yabancı uyruklu otel yöneticilerinin de POYD'a üye olmaya başladıklarını söyledi. POYD'un sektördeki itibarının her geçen gün arttığını belirten Şimşek, geçen yıl kış aylarında İsrailli otel yöneticilerinin, Türkiye'nin İsrail Büyükelçisi aracılığıyla kendisini İsrail'e davet ettiklerini ve Türkiye'nin turizmdeki başarısı konusunda bilgi aldıklarını ifade etti.

Türk otelciliğinin, Türk ekolünün, sınırları aştığını ve birçok ülkenin Türkiye'nin turizm tecrübesinden faydalanmak istediğini bildiren Şimşek, birçok ülkenin sektör temsilcilerinin, Türkiye'nin turizmdeki bilgi ve tecrübesine güvendiğini vurguladı.

Gala gecesinde daha sonra ödül törenine geçildi.

POYD Başkanı Volkan Şimşek, POYD'un resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin 'Quality Management' (QM) ödülleriyle Türk turizmine katma değer sağlamayı amaçladığını söyledi. Şimşek, GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin, Türkiye turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla bu ödülü düzenlediğini belirterek, şöyle konuştu:

'Çağımız gerçeklerini kavramış, kurumsallaşma ve markalaşma sürecinde önemli mesafe kaydetmiş hotel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, taşeron hizmetler zincirindeki kişi, kurum ve özel teşebbüsleri takdir ve teşvik hedefinde olan QM ödülleri, sektörün oylayarak belirlediği rol modellerine bu vesileyle teşekkür etmek üzere gündeme geldi. Oylama linki 8 bin dolayındaki turizm endüstrisi profesyonellerinden, çalışanlarından, üyelerinden ve yatırımcılardan oluşan GM okurlarına doğrudan mail ile ulaştırıldı ve online turizm gazetelerinde yer alan oylama linki vasıtasıyla tüm turizm endüstrisinin dikkatine sunularak gerçekleştirildi. En son oylamada oluşan nihai adaylar POYD üyelerince son kez oylanarak, QM ödülleri sahiplerini buldu.'

- ÖDÜLLER-

Gecede ilk ödül, 'En İyi Turizm Destinasyonu' dalında Antalya'ya verildi.

Alternatif Turizm Ürünü ödülüne Olimpos Tahtalı İşletmesi layık görüldü, diğer ödüller ise şöyle sıralandı:

En İyi İnsan Kaynakalrı Firması: Secretcv.com

En İyi Turizm Taşımacılık Şirketi : Kıraç Turizm.

En İyi Turizm Güvenlik Hizmetleri: Securitas

En İyi Houskeeping Şirketi: ABM Cleaing

En İyi Çamaşırhane Hizmetleri Şirketi: Özgörkey Laundry

En İyi Spor Turizmi Acentesi: Aquasun Turizm

En İyi Incentive Turizm Acentesi: Figür Turizm

Orta Doğu Pazarı En İyi Tur Operatörü: Summer Tour

Incoming Turizm Şirketi: Kayıtur

İç Pazarda En İyi Tur Operatörü: Jolly Tur.

İngiltere Pazarı En İyi Tur Operatörü: Thomas Cook

Eğlence Turizmi Alanında En İyi Şirket: Seans Organizasyon

En İyi Butik Otel: Marina Vista Hotel/Bodrum.

En İyi Şehir Oteli: Çırağan Palace Kempinski/İstanbul.

Ege'nin Kulüp İyi Oteli: Hillside Beach Clup

Ege'nin En İyi Resort Oteli: Rixos Premium/Bodrum.

Akdeniz'in En İyi Kulüp Oteli: Robinson Club Nobilis/Belek

Akdeniz'in En İyi Resort Oteli: Adam&Eve

En İyi Zincir Otel: Rixos Otelleri

En İyi Turizm Yatırımcısı: Limak Holding.

Özel Ödül: Aska Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan

(BNY-FC-BER) - ANTALYA

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title