Haberler

Potanın Prenseslerine Tartan Morali

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Kadınlar Basketbol 2.Lig A Grubu'nu 35 puanla lider bitirip, altı takımlı E Grubu'nda final vizesi almaya çalışacak olan Altay Konak Belediyespor Kadın Basketbol takımına moral yemeği verdi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Kadınlar Basketbol 2. Lig A Grubu'nu 35 puanla lider bitirip, altı takımlı E Grubu'nda final vizesi almaya çalışacak olan Altay Konak Belediye spor Kadın Basketbol takımına moral yemeği verdi.

E Grubu'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova Belediye Termal, Edirne spor, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Burhaniye Belediyeleriyle kozlarını paylaşacak ve ilk ikiye girme mücadelesi verecek olan siyah beyazlı kadın basketbolcularla buluşan Başkan Tartan "Bu güne kadar çok güzel bir başarıya imza attınız. Buraya kadar gelmişken sizden artık şampiyonluk bekliyorum" dedi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Bütünşehir Yasası ile gelen engellemelere de sitem ederek, "Bu yasaya karşı çıkan tek kişi oldum. Bu yasanın değişmesi için elimden geleni yapıyorum ama basından ve spor belediye spor kulüplerinden de destek bekliyorum. Kızlarımız, lider bitirdikleri ilk etapta en çok sayı atan ve en az sayı yiyen takım oldu. Aynı başarıyı ikinci turda da göstereceklerine inanıyorum. İzmir'e şampiyonluk getirmeye bir adım daha yaklaştığımızdan dolayı mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİLER

Bir üst grupta ilk hedeflerinin öncelikle ilk ikiye kalmak sonra da final 6'ya kalmak olduğunu söyleyen takımın koçu Erman Okerman, güçlü bir teknik yapıyla ve kızların azmiyle başarıyı yakaladıklarını kaydederek, "18 maçta 17 galibiyet ve bir mağlubiyetle en çok sayı atan takım olduk. Toplam 1598 sayı ile liderliği elde ettik. Bir üst grupta da başarılı olacağız. Emin adımlarla şampiyonluğa doğru ilerliyoruz" diye konuştu.

Akıncılar Spor Salonu'nda pazar günü saat 14.00'de oynanacak İzmir Büyükşehir Belediyesi derbisine gelme sözü de veren Başkan Tartan, tüm İzmirlileri maça davet etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konak Belediyespor Hakan Tartan Balçova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title