Haberler

    Potanın Perileri'ne Kenan Doğulu Sürprizi

    Güncelleme:

    Dünya 2014 FIBA Kadınlar Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takım, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun sürpriziyle şaşkına döndü.

    Basketbol milli takımlarımızın ana sponsoru Garanti Bankası, 27 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Türkiye'de yapılacak Dünya Şampiyonası'na hazırlanan Kadın Milli Takımı için reklam filmi çekti.

    KENAN DOĞULU MUAVİN OLDU

    A Milli Kadın Basketbol Takımı'mızın sponsorlarından biri olan firmanın hazırladığı reklam çekiminde Potanın Perileri'ne büyük bir sürpriz hazırlandı.Şarkıcı Kenan Doğulu kendisine özel olarak hazırlandığı maskeyle basketbolcuların bulunduğu otobüste muavinlik görevi yaparken bir anda şarkı söylemeye başlıyor.

    PERİLER'E ÜYÜK SÜRPRİZ

    Takım otobüsünde 8 gizli kamerayla çekilen klipte başrolü üstlenen Kenan Doğulu, tam 5 saat süren bir plastik makyajın ardından 'muavin' kılığında basketçilerimizin karşısına çıktı. Kameraya kaydedildiklerinden habersiz olan milliler bu reklam filmi sayesinde hayatlarının en büyük sürprizini yaşadı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Garanti Bankası Kenan Doğulu Türkiye Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    hehehe:

    Harika moral olmuş helaaal olsun madalya bekliyoruz sizden potamızın perileri :)

    8
    1
    yanıtYanıtla
    MISAFIRM BEN:

    AFERIN HEPINIZE PRENSESLER INSALLAH MEMLEKETIMIZI EN IYI SEKILDE TEMSIL EDERSINIZAYRICA TSK KENAN DOGULUYA

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title