Haberler

Potanın Kartalları" Sezonda Fırtına Gibi Girmek İstiyor

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Öten: "Yeni ismimiz ve rengimizle Konya ile daha bütünleşmiş bir şekilde sezonda fırtına gibi girmek istiyoruz"

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Kerem Öten, "Yeni ismimiz ve rengimizle Konya ile daha bütünleşmiş bir şekilde sezonda fırtına gibi girmek istiyoruz" dedi.

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Çanakkale kampının son derece olumlu geçtiğini belirten Öten, "12 günlük kampın ardından Uşak'ta, Uşak Belediyesi Kurtuluş Kupası'na katıldık. Burada Aykon TED Ankara Kolejliler, Uşak Sportif ve Edirne Basketbol Kulübü ile karşılaştık. Eksik yönlerimizi görme şansını yakaladık" diye konuştu.

Öten, başantrenör Aziz Bekir ile görüştüklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hocamız özellikle oyunun savunma yönünü güçlendirmek için çalıştıklarını, hücum kombinasyonlarını şuan tam oturtamadığını söylüyor. Lig başlayana kadar hücum ve top kayıpları üzerinde duracak. İnşallah lige hazır bir şekilde gireceğiz. Yeni ismimiz ve rengimizle Konya ile daha bütünleşmiş bir şekilde sezonda fırtına gibi girmek istiyoruz. Maçlarımızı artık Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynayacağız. Desteklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyoruz."

"Takımımızın performansı ümit veriyor"

Takım performansının ümit verdiğine dikkati çeken Öten, oyuncuların performansları ve karakterlerinin üst seviyede olduğunu dile getirdi.

Öten, Lig'in geçen sezondan daha zor geçeceğini ancak Torku Konyaspor Basketbol Kulübü'nün bu ligin renkli takımlarından biri olmaya devam edeceğini bildirdi. - Konya

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title