Haberler

"İyi Bir Galibiyet Oldu ama Savunma Anlamında Memnun Değiliz"

Güncelleme:

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca, "İyi bir galibiyet oldu ama savunma anlamında memnun değiliz." dedi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde sahasında Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 96-89 mağlup eden Pınar Karşıyaka'da, başantenör Ufuk Sarıca, iyi bir galibiyet elde ettiklerini ancak savunma anlamında memnun olmadıklarını söyledi.

Pınar Karşıyaka'nın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sarıca, maç atmosferinin iki takım adına da çok kötü olduğunu belirterek, "Seyirci olmadığı için oyun daha yumuşak geçti" dedi.

Takım olarak oyuna çok kötü bir giriş yaptıklarını ancak ikinci periyotta toparlandıklarını kaydeden Sarıca, "Son periyotta rakip, 19 sayı farktan 5 sayı farka kadar geri geldi. İyi bir galibiyet oldu ama savunma anlamında maçtan memnun değiliz" diye konuştu.

Gelecek hafta ULEB Avrupa Kupası maçında Beşiktaş İntegral ile oynayacaklarını ifade eden Sarıca, karın kası yırtığı bulunan Barış Hersek'in, 20 gün dinlenmesi gerektiğini, bu karşılaşmada forma giyemeyeceğini söyledi.

Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Burak Gören ise ofansif yüzdesi yüksek bir maç oynandığını belirterek, "Seyircisiz oynamak bizim için de kötü oldu. Umarım hiçbir basketbol maçı seyircisiz oynanmaz. Biz seyirciye karşı oynamayı tercih ederdik" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

pınar karşıyaka ufuk sarıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title