Haberler

    Potada Derbi Heyecanı

    Serinin ilk maçı Ülker Sports Arena'da saat 21.00'de başlayacak.

    Normal sezonu lider tamamlayan Fenerbahçe Ülker ile sekizinci sıradan play-off'a girmeye hak kazanan Galatasaray Liv Hospital, yarı finale çıkmak için mücadele edecek. Karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Yener Yılmaz ve Ozan Çakar hakem üçlüsü yönetecek.

    İki galibiyete ulaşan ekibin yarı finale yükseleceği serinin ikinci maçı 24 Mayıs Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak. Bu iki karşılaşmada taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamazsa serinin son maçı 27 Mayıs Çarşamba günü Ülker Sports Arena'da oynanacak.

    Seriyi geçecek ekip, yarı finalde, Pınar Karşıyaka-Banvit eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

    Türkiye Basketbol Ligi'nin normal sezonunda iki takım arasında oynanan maçlarda ev sahibi ekipler sahadan galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk yarısında Ülker Sports Arena'daki karşılaşmayı Fenerbahçe Ülker 85-74 kazandı. Galatasaray Liv Hospital ise Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki derbiden 92-88 galip ayrıldı.

    İki ekip, geçen sezonun play-off finalinde de karşı karşıya geldi. Seri 3-3 devam ederken, Galatasaray Liv Hospital son maça çıkmamış, Fenerbahçe Ülker de şampiyonluğa ulaşmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Fenerbahçe Ülker Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title