Haberler

Posof Ta Ramazan Coşkusu Artıyor

Posof ta Ramazan coşkusu iftarlarla daha da artıyor.

Posof ta Ramazan coşkusu iftarlarla daha da artıyor.

Ramazan ayı başladığından beri kurum ve kuruluşların verdikleri iftar yemeklerinde bir araya gelen Posof halkı birlik ve beraberliğin tadını çıkarıyor.

Sürekli göç verdiği için nüfusun azalması ve hatta bazı evlerde tek kişinin kalması Posof halkını adeta yalnızlığa mahküm etmişti. Ramazan münasebetiyle verilen iftar yemekleri halkı bir araya topladığı için mutluluklar da artmaya devam ediyor.

Posof kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının beraber verdiği Şehit aileleri ve Gaziler için iftar yemeğine Ardahan valisi Ahmet Deniz ve tüm il yönetim i katıldılar. İl Belediye Başkanı, Vali yardımcıları, il genel sekreteri ve tüm mülki idare amirleriyle beraber Posof ilçesinde ki ilçe resmi kurum ve kuruluşların elemanları da katıldılar.

İlçe müftüsü Ali Çetin in okuduğu Kuran ile başlayan iftar yemeğinde Şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar edildi.

Gece ile ilgili bir konuşma yapan Ardahan Valisi Ahmet Deniz, "Ramazan ayı bizler için en önemli ay, güzelliklerin yaşandığı, bizi biz yapan değerlerin üst düzeyde yaşandığı bir aydır. Biz bu mutluluğu yaşarken maalesef İslam coğrafyasında kan gövde içerisinde üzülerek izliyoruz. İnşallah gelecek Ramazan da da o coğrafya içerisinde de huzur olur. Onun için biz Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Birlik ve beraberliğimiz için ne kadar şükretsek azdır. Bunun için Şehit ve gazilerimize teşekkür etsek azdır. Yüce Rabbimiz iftarımızı hayırlı eylesin." dedi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Eminbey köyü iftarında ise kadın, erkek, çocuk ve yaşlılar da katıldılar. Hatta öyle ki 99 yaşında ki Şah İsmail IŞIK dahi yürüyerek iftar çadırına geldi.

Kuranı kerim tilavetiyle başlayan programda mevlit ve ilahiler okundu. Okunan ezanın ardından iftar edilerek dualar edildi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ardahan Posof Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title