Haberler

Posof'a Yüksekokul Sözü

Güncelleme:

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Posof'a yüksekokul sözü verdi.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Posof'a yüksekokul sözü verdi.

Ardahan'da düzenlenen "Tehlike Altında Diller" sempozyumu için dünyanın değişik ülkelerinden gelen 40 bilim adamı ve Harwırt üniversitesi ile yapılıyor.

Sempozyuma katılanlar arasında Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Mustafa İsen de bulunuyor.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Mustafa İSEN ve beraberinde ki bazı Profesörlerle beraber Posof u ve Ahıska yı ziyaret etmek için Posof a geldiler. Genel ekibi Türkgözü sınır kapısında Posof kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Posof Belediye Başkanı, ilçe jandarma komutanı ve ilçe emniyet müdürü karşıladılar.

Gümrük müdürlüğü makamında yapılan kısa bir sohbette Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Mustafa İSEN e Cumhur Başkanına iletilmek için Posof un sıkıntıları dile getirilerek Posof ta ki göçün engellenmesi için bir Yüksekokulun olması gerektiğini belirtti.

Ahıska ya geçmeden önce Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz Posof a yüksekokul sözü verdi. Ekip daha sonra Ahıska yı ziyaret için Gürcistan a geçtiler. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Korkmaz Mustafa İsen Ardahan Posof Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title