Haberler

Posacı; "Büyükşehir'in Varoşu Olmak İstemiyoruz"

Efeler Belediye Meclis Üyesi ve Umurlu eski Belediye Başkanı Rıza Posacı, "Büyükşehir’in varoşu olmak istemiyoruz" dedi.

Efeler Belediye Meclis Üyesi ve Umurlu eski Belediye Başkanı Rıza Posacı, "Büyükşehir'in varoşu olmak istemiyoruz" dedi.

Türkiye genelinde 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından, Aydın'ın büyükşehir statüsü kazanması nedeniyle kapatılan Umurlu Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Rıza Posacı, "Adnan Menderes Üniversitesi'nde rektörlük seçimleri yapıldı. Seçimlerin ardından yeni göreve gelen Prof. Dr. Cavit Bircan hocamızı önümüzdeki günlerde ziyarete gideceğiz. Umurlu artık Aydın'ın bir mahallesi oldu. Şu anda Büyükşehir'in külfetini çekiyoruz ama nimetlerinden hiç yararlanamıyoruz. Üniversitemizin bir kolunun da burada olmasını talep edeceğiz" diye konuştu.

"BÜYÜKŞEHİR BÜYÜK VİZYON DEMEK"

Büyükşehirin büyün vizyon olduğunu söyleyen Posacı, "Büyük vizyon da şehrin ağırlarının şehrin her bölümüne eşit bir şekilde dağıtılması gerek. Adliye sarayını Kemer Mahallesi'ne, Mimar Sinan Mahallesi'ne yapmak kentin çözümsüz trafiğini daha da kilitlemek demektir. Adliye sarayı için en mantıklı olan yer daha önce de gündeme gelen Umurlu yakınlarında yer alan Serçeköy Mahallesi'ndeki yerdir. Orada 85-90 dönümlük bir arazi mevcut. Arazi içerisine adliye lojmanları dahi yapılabilir" dedi.

"KURUM VE ŞAHISLARA YÖNELİK İŞ YAPILMAZ"

Aydın'da kurum ve şahıslara yönelik projelerin yapılarak işlerin gerçekleştirildiğini iddia eden Posacı, "O kurum bunu istiyormuş, bu kurum bunu istiyormuş olmaz. O zaman öğretmenlerimiz de okulları ve kampüsleri evlerinin dibinde yapsınlar. Sabah kalkıp çocuğuna baksın sonrasında da okuluna gitsin. Emniyetçiler de aynı şekilde yapsın. Belediye başkanı kentin vizyonunu, geleceğini planlar. Kurumların ve şahısların taleplerini dikkate alırsak, eğri büğrü, sorunları artan bir kent ortaya çıkartırız" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Posacı Türkiye Umurlu Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title