Haberler

Porto Rikolu Karina Ocasio, Ankara Patlaması Sonrası Takımdan Ayrıldı

Güncelleme:

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor'un yeni transferi Karina Ocasio, Ankara'da yaşanan saldırı nedeniyle Türkiye'den ayrıldı.

Bayanlar Voleybol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Salihli Belediyespor'un kulüp başkanı Cemal Murat Erim, Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından Porto Rikolu oyuncuları Karina Ocasio'nun Türkiye'den ayrıldığını bildirdi.

Erim, düzenlediği basın toplantısında, bu yıl Voleybol 1. Lig'e yükselen Salihli Belediyespor'un hedefleri doğrultusunda Porto Riko Milli Takımı'nda da oynayan Karina Ocasio'nun transferini gerçekleştirdiklerini söyledi.

YENİ TRANSFER KAÇTI

Takıma kısa süre önce katılan Ocasio'nun önemli bir oyuncuları olduğunu belirten Erim, "Yeni transferimiz Porto Rikolu milli sporcu Ocasio, Ankara'daki patlamanın ardından Türkiye'den ayrıldı" dedi.

Ankara'daki terör saldırısının ardından sporcunun kendileriyle görüştüğünü aktaran Erim, şunları söyledi: "Sporcumuz, kendisini Türkiye'de rahat hissetmediğini, kendisi ve çocukları için büyük bir sıkıntı yaşayacağına inandığını bildirdi. Çok tedirgin olduğunu ve ailesini düşünmesi gerektiğini söyledi. Biz de Türkiye'nin düşündüğü gibi olmadığını, güzel bir ülke olduğunu anlattık, ligde de güzel bir sezon geçireceğimizi söyledik. Fakat pazartesi günü bize haber vermeden kaldığı otelden ayrılarak şehirden ayrıldı."

"YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIZ"

Bu olayı yaşadıklarından dolayı üzgün olduklarını dile getiren Erim, konuya ilişkin avukatlarıyla görüştüklerini, gerekli yasal işlemleri başlatacaklarını kaydetti.

Porto Rikolu oyuncunun ülkesine gittiğini öğrendiklerini vurgulayan Cemal Murat Erim "Öğrendiğimiz kadarıyla ülkesine gitmiş. Yasal yolları, gerek iç hukuk gerekse uluslararası alanda kullanacağız. Başka bir takımda da oynaması zaten söz konusu değil. Birkaç gün içerisinde transfer yapıp, bu boşluğu doldurmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Salihli Belediyespor Porto Riko Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

ismi lazım değil:

para olsa bizde gidicez

30
19
yanıtYanıtla
SSSSSSSSSSSSSXSSSSESSŞ:

Korkak şimdi senide top oynarken bombalarlardı .canın çok kıymetliymiş git zaten neye geldinki zaten. ..

8
13
yanıtYanıtla
Hasan:

Defolsun gitsin. Salak karı

11
2
yanıtYanıtla
Saydam:

Kadın çocuklarının geleceğini ekonomik açıdan garanti altına almak için, dünyanın bir ucundan hiç bilmediği bir müslüman ülkeye gurbetçi olarak geliyor. Böyle bir terör olayı karşısında korkuyor ve ülkesine dönüyor. Şimdi bu kadına bu kadar küfür eden yorumcu sıfatlı insanlıktan nasibini alamamış kişiler var. Biraz empati yapın ve hoş görmeyi deneyin. Birazcık çabalayın. Biraz dünyaya bakıp farklı iklimleri anlamaya çalışın. Şu haliniz ile çok değersizsiniz.

3
3
yanıtYanıtla
zafer:

Siz neden bunu haber yapıyorsunuz amacınız ne neden vatan hainliğine devam ediyorsunuz

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title