Haberler

    Portekiz Patronu Paulo Bento, Ronaldo'nun Dünya Kupası'na Hazır Geldiğini Açıkladı

    Paulo Bento, Ronaldo hakkında çıkan 'sakatlığı yüzünden oynamadı' iddialarını reddetti.

    ;


    Geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla toplamda 51 gol atarak İspanya Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun kazanılmasında büyük bir pay sahibi olan Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası'nda gösterdiği etkisiz performans nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı.

    Ronaldo'nun gösterdiği bu kötü performansı, kimileri tarafından takımın bütün yükünün omuzlarında olması kimileri tarafından ise yaşadığı sakatlığın ardından kendini zorlamak istememesi olarak yorumlandı.

    Portekiz'de TV1 kanalına konuşan teknik direktör Paulo Bento, tüm iddiaları redderek Ronaldo'nun turnuvaya hazır bir halde geldiğini vurguladı.

    Bento, ''Ronaldo Dünya Kupası başladığında %100 performansını ortaya koyamadı, ama ilerleyen maçlarda takım adına en etkili oyuncuların başında geldi. Çaba sarfetti ve özverili oynadı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle kendini geri çekmesi gibi bir durum söz konusu değil'' diyerek oyuncusuna sahip çıktı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Paulo Bento Real Madrid Portekiz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title