Haberler

Portekiz Basını: Pereira, Porto'yla Prensipte Anlaştı

Güncelleme:

Portekiz basını, Porto'nun Fenerbahçe'den gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Vitor Pereira'yla prensipte anlaştığını yazdı.

Fenerbahçe'den gönderilecek olan Vitor Pereira, kendisine hemen kulüp buldu. Portekiz'de bu sezon şampiyonluk yarışına haftalar önce havlu atan Porto'nun Pereira ile prensipte anlaştığı konuşuluyor.

Daha önce çalıştırdığı Porto'da 2 lig, 2 de Süper Kupa sevinci yaşayan Pereira'nın haziran ayı başında ülkesine giderek eski kulübü ile 2 yıllık kontrat yapacağı Portekiz basınına yansıdı.

KENDİNİ SAVUNUYOR

Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira, kaçan şampiyonluğa rağmen kendini başarılı bulduğunu söyledi. Portekizli hoca şöyle konuştu:

Kupada finale yükseldik, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga'ya nasıl elendiğimizi herkes gördü. Sezon başında çok sayıda yeni oyuncunun yer aldığı bir kadroyla lige başladık. Farklı kültürlerde, farklı dilleri konuşan oyuncular vardı. Şampiyon olmak isterdik ama yeni kurulan bir takım için lig ikinciliği başarısızlık değil.

"SOW PLANLARIMI BOZDU"

Sow'un gidişi bütün planlarımı bozdu. Devre arasında orta saha ve forvete takviye istedim ama yapılmadı. Elimdeki kadroyu en verimli şekilde kullandım.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Portekiz Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

FB BU ADAMI BIRAKMAMALI BENCE GELECEKTE ÇOK İŞ YAPAR LUC GİBİ ARANAN ADAM OLUR.

11
2
yanıtYanıtla
leoux:

RVP VE FERNANDAO YU TOPLA BİR SOW ETMEZ!!!

7
2
yanıtYanıtla
ALİ ÇALIŞKAN:

ARKADAŞLAR HOCA GENÇ KARİZMATİK VE BAŞARILI BİR HOCA AMA FUTBOLCULAR GEREKENİ YAPMIYORSA HOCA NE YAPSIN BİR FENERLİ OLARAK HOCANIN TAKIMIN BAŞINDA OLMASINI İSTERİM ÖNEMLİ OLAN İSTİKRARDIR ÖYLE YILDA BİR KAÇ HOCA DEĞİŞTİRMEYLE BAŞARILI OLUNMAZ ÖZELLİKLE FENER YÖNETİCİLERİNDEN RİCAM BİR HOCAYA EN AZ ÜÇ YIL SÜRE VERMELİLER Kİ BAŞARI GELSİN BU GÜN TAKIM İLK İKİ DE HOCA DESEN İYİ AMA TAKIMDA FORVET YOK BEK YOK BURALARA TAKVİYELER TAKIMI SENEYE ŞAMPİYON YAPAR

7
0
yanıtYanıtla
CEO:

Doğru söylüyorsun değişim çözüm degil zaman herseyin ilacı

yanıt2
yanıt0
yorumcu:

fenerin puan kaybettiği maçlarda kaleye 3 metreden üstten auta gönderilen pozisyonlar var. hoca cıkıp top mu oynasın. işallah seneye gs ye alırlar bu adamı. gs nin kadrosu 4 yıldır neredeyse aynı. oturmuş kadroyla neler yapabileceğini görürsünüz.

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

5 yıl sonra löw gibi kıymete binince değerini anlarsınız adam iyi bence bırakın 1 yıl daha kalsın be. . .

5
0
yanıtYanıtla
şampiyon beşiktaş:

vah vah vah :D

0
3
yanıtYanıtla
reis ittifaka(8jk-ts-6s)karşı:

josef alves ve ribasınıda al git o kazmalar seni rezil etti fark edemedin. . . cahil herif. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title