Haberler

Portakal'ın İlk Kitabına Yoğun İlgi

Güncelleme:

Kocaeli Kitap Fuarı'nda bugün, Fatih Portakal Ses'siz adlı kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu

Ağaçların kitap açtığı 4.Kocaeli Kitap Fuarı Postiga yayınlarından çıkan 'Ses'siz adlı kitabın yazarı Fatih Portakal'ı ağırladı. Okurlarının kitaplarını imzalalayan Fatih Portakal, fuarın kendisi için özel anlam ifade ettiğini belirterek, "İnsanların buraya gelmesi, kitaplara bakması ve kitaplarla haşır neşir olması çok güzel birşey. Benim için farklı bir yanı ise bu benim için ilk kitabım. İlk kitabımı Kocaeli Kitap Fuarı'nda imzalamak çok güzel bir duygu" dedi.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 4.'sünü düzenlendiği Kocaeli Kitap fuarına ünlü yazarların imza töreni ve söyleşileri devam ediyor. Foks TV''ye sabah "Çalar Saat" programı hazırlayan Fatih Portakal ilk kitabı olan "ses'SİZ"i okurları için imzaladı. Postiga Yayınevi'nde düzenlenen imza etkinliğine kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. Uzun kuyrukların oluştuğu imza gününde Portakal hayaranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

8 AYRI HİKAYE

Fatih Portakal kitabı için "Küçük ama dev bir ekiple hazırladığımız programında, kah Türkiye'deki aksaklıkları kah yapılan iyi işleri dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışıyoruz. Ekranı ve hayatı paylaşıyoruz. Bir haberci olarak ekranda saatlerce konuşsak da zaman zaman unutulup gidiyor değindiklerimiz. Bu nedenle 8 ayrı hayatın anlatıldığı bir kitap yazdım. Kitabın içinde siz varsınız, ben varım, üst komşunuz var yada okul arkadaşınız var. Yani acı tatlı anlattığım bu hikayeler bir yerinden mutlaka size dokunacak. Umarım deneyimli bir haberci ama deneyimsiz bir yazar olarak yazdığım bu ilk kitabı okur ve beni ekranda olduğu gibi, olumlu olumsuz eleştirirsiniz" diyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Portakal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title