Haberler

Portakal Çiçeği Karnavalı'na Destek Verenlere Teşekkür Plaketi Verildi

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve on binlerce Adanalının çeşitli etkinliklerde bir araya gelerek, tüm dünyaya dostluk mesajları verdiği “Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı”na destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve on binlerce Adanalının çeşitli etkinliklerde bir araya gelerek, tüm dünyaya dostluk mesajları verdiği "Nisan'da Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı"na destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

Sheraton Oteli'nde düzenlenen törene Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Portakal Çiçeği Karnavalı'nın fikir öncüsü ve Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, karnavala destek veren kurum ve kuruluşların temsilcileri ve davetliler katıldı.

Organize Komitesi adına plaket töreninin açış konuşmasını yapan Ali Haydar Bozkurt, karnavalın amacına ulaşmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Bozkurt, "Bu karnavalın ruhu aynı şekilde devam edecek. Adana'yı küçük bir bütçe ile şeffaf bir şekilde tüm dünyaya tanıtacağız. Karnaval boyunca sadece Adana dışına değil dünyaya ulaştık. Nisan'da Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nın bu başarıyı yakalamasındaki en önemli etken, doğru organizasyon ve işe yüreğini koymak. Bir sonraki karnaval için hazırlıklarımıza kısa sürede başlayacağız. Gelecek yılki karnavalın bir haftalık olmasını ve ilçelerin de dahil olmasını istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda gerçekleştireceğiz. Esnafımızın yüzünü güldüren, ekonomik ve sosyal katkısı olan, medyada da geniş yer bulan bu karnavala destek olan tüm yerel yöneticilere ve sponsor olan tüm kuruluşlara, komite adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş ise yaptığı konuşmada, "Bu karnaval bir kez daha göstermiştir ki, Adana olarak Adana'ya hizmet yolunda aşkla, şevkle heyecanla çalışırsak, kazanan Adana olacak, Adanalı olacak. Bunun için hep beraber çaba göstermeye, Adana'nın yararına olan tüm çalışmaları can-ı gönülden desteklemeye devam edeceğiz. Şarkılarla, türkülerle, danslarla, gösterilerle, konserlerle, animasyonlarla, halk oyunlarıyla, spor müsabakalarıyla ve kentin çok farklı noktalarında düzenlenen birçok renkli aktiviteyle, Adana'nın gülen yüzünü tüm dünyaya yansıtan, sevgi, barış, dostluk duygularını arttırmaya hizmet eden, Adana'nın uluslararası arenada tanıtımının sağlanmasına çok önemli katkılar sağlayan bu karnavala verilen destekten dolayı, tüm kurum ve kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, karnavalın düzenlenmesine destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Hüseyin Sözlü Sheraton Otel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title