Haberler

Porsuk Mesire Alanı Yeniden Düzenlenecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya'daki Porsuk B Tipi Mesire Alanı'nın bakımının yapılarak yüksek kalite standartlarıyla vatandaşların yeniden hizmetine sunulacağını bildirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya'daki Porsuk B Tipi Mesire Alanı'nın bakımının yapılarak yüksek kalite standartlarıyla vatandaşların yeniden hizmetine sunulacağını bildirdi.

Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Orman Genel Müdürlüğünün (OGM), vatandaşların şehrin gürültüsünden uzaklaşıp, tabiatla bütünleşmesini sağlayan mesire alan çalışmalarının bütün yurtta sürdürüldüğünü belirtti.

Bu kapsamda Kütahya'daki Porsuk B Tipi Mesire Alanı'nda çalışmalar yapılacağını aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:

"Kütahya- Eskişehir karayolunun 30. kilometresinde yer alan mevcut mesire alanında bakım için yapılan ön incelemelerde, saha içerisindeki yolların tamamı kontrol edildi. Karayolu geçiş iznine konu olan mesire yeri giriş bölümü ve yol güzergahı yeniden belirlendi. İncelemelerde enerji nakil hattı ve aydınlatma altyapı tesisleri de ayrıca kontrol edildi. Su isale hattı, su deposu, su ana kaynağı yerinde tespit edilerek mesire alanı içerisindeki çeşmelerin konumlandırılması tekrar yapıldı. Yapılan incelemelerin yanı sıra mesire alanında kır lokantası, mescit, büfe ve kamelyalar gibi yapılacak tesis projeleri de değerlendirilerek, söz konusu işlerin mesire alanındaki yerleri saptandı."

"Vatandaşlarımızı Temiz Havayla Buluşturacağız"

Eroğlu, Porsuk B Tipi Mesire Alanı'nın Kütahyalıların uğrak yeri olacağına dikkat çekerek, "Vatandaşlarımız burada aileleriyle birlikte şehrin keşmekeşliğinden uzaklaşıp, tabiatın kucağında huzur bulacak. Vatandaşlarımızın konforlu anlar yaşayabilmesi için tesislerin yapımını da sürdürüyoruz. Bakanlık olarak görevlerimizden birisi de vatandaşlarımızı rahat ve temiz havayla buluşturmak. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Eskişehir Kütahya Porsuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title