Haberler

Porsuk Çayını Böyle mi Seviyoruz?

Eskişehir’de çok moda olan Porsuk Çayı kıyısındaki evlenme tekliflerinden birinin ardından çevreye ve suya yayılan çöpler şaşkınlık uyandırdı.

Eskişehir'de çok moda olan Porsuk Çayı kıyısındaki evlenme tekliflerinden birinin ardından çevreye ve suya yayılan çöpler şaşkınlık uyandırdı.çöpler,

Eskişehir'de erkekler, kız arkadaşlarına evlenme teklifi etmek için öncelikle Porsuk Çayı'nı tercih ediyor. Gondolla gelen çiftlerin üzerine köprüden gül yaprakları dökülüyor ve konfeti patlatılıyor. Oldukça moda olan ve vatandaşların sık sık şahit olduğu gondolda yapılan evlenme teklifleri, bazen beraberinde çevre kirliliğini de getiriyor. Dün akşam saatlerinde yaşanan evlenme teklifi organizasyonu bittikten sonra çöplerin köprü üzerinde bırakılması ve bir kısmının Porsuk Çayı'na atılması vatandaşı şaşırttı.

GERİDE BU GÖRÜNTÜ OLMAMALI

Köprü üzerinden geçen bir vatandaş, böyle güzel bir organizasyonun ardından çevreye çöp bırakılmasına üzüldüğünü ve bu konuda daha hassas olunmasını çiftlerden beklediklerini belirtti. Doğal güzelliği ile Porsuk'un Eskişehir için çok önemli olduğunu, bunu bilen çiftlerin de bu mutlu anlarını burada yaşamak istediklerini anlatan vatandaş, "Güzelliğini yaşadığımız Porsuk'u bu şekilde çöplerle terk etmek doğru değil. Bu kadar özel bir anın ardından geriye bu görüntüyü bırakmamalıyız, Porsuk bunu hak etmiyor, böyle mi seviyoruz Porsuk Çayı'nı" diye ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Porsuk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title