Haberler

Porsuk Çayı'ndan Kurtarıldı, Hastanede Öldü

Eskişehir'de, Porsuk Çayı'na atlayıp yaşamına son vermek isteyen 57 yaşındaki Mustafa Ardıç, çevredekiler ve polisler tarafından sudan çıkartıldı.

Eskişehir'de, Porsuk Çayı'na atlayıp yaşamına son vermek isteyen 57 yaşındaki Mustafa Ardıç, çevredekiler ve polisler tarafından sudan çıkartıldı. Hastaneye kaldırılan Ardıç, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay dün saat 18.00 sıralarında Şair Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. Köprü üzerine çıkan Bağkur emeklisi Mustafa Ardıç, kendini Porsuk Çayı'nda attı. Suda sürüklenen Mustafa Ardıç'ı kurtarmak için yoldan geçen bir kişi suya atladı. Olay yerine gelen polis ekipleri de belediye görevlileriyle birlikte tekneye binerek suda batıp çıkan Mustafa Ardıç ile onu kurtarmak için çabalayan gencin yanına yaklaştı. Ardıç ve genci sandala alınıp kıyıya getirildi.

Durumu ağır olan Mustafa Ardıç, ambulansla Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Evli ve 2 çocuk babası Ardıç, yapılan müdahalelere rağmen bu sabaha karşı kurtarılamayarak öldü. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Porsuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title