Haberler

    Porsche Desing Blackberry P9883 Duyuruldu

    BlackBerry, Porsche Desing işbirliği ile geliştirmiş olduğu yeni akıllı telefonu BlackBerry P9883'ü duyurdu.

    Furkan Yaldız - -

    Kanada merkezli akıllı telefon üreticisi BlackBerry ve Porsche Desing işbirliği ile geliştirilen akıllı telefonlar duyurulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan Porsche Desing BlackBerry P9883 adlı akıllı telefon bugün resmi olarak duyuruldu. Böylece yeni BlackBerry akıllı telefonunun tüm detayları da gün yüzüne çıkmış oldu.


    Elde edilen bilgilere göre Porsche Desing BlackBerry P9883, 3.1 inç büyüklüğünde ve 720 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. BlackBerry 10 işletim sistemi ve QWERTY klavye ile birlikte gelen telefon, gücünü 1.5GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli MSM8960 yonga setinden alıyor. Aynı zamanda söz konusu cihazda, 64GB dahili depolama alanı ve 2GB RAM bulunuyor. Ayrıca bu hafıza microSD kart desteği sayesinde 128GB'a arttırılabiliyor. Arka tarafında otomatik odaklama yapabilen flaş destekli 8MP'lik kameraya sahip olan telefonun ön tarafında ise 2MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Ön kamera aynı zamanda 720p HD video kaydı ve 3x dijital zoom gerçekleştirebiliyor.


    Önümüzdeki ay satışa çıkması beklenen telefonun yaklaşık 2000 dolar fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Blackberry Porsche Kanada Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title