Haberler

    Poroşenko: "Kırım Tatarları Stalin Dönemindeki Gibi Baskı Altında"

    Euronews Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile Kiev'de özel bir mülakat yaptı.

    Euronews Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile Kiev'de özel bir mülakat yaptı.

    Rusya'ya bağlandığını açıklayan Kırım ve oradaki Tatarları bekleyen tehlikelere dikkat çeken Ukrayna lideri, Kiev-Moskova arasındaki ihtilafta Avrupa Birliği'nden beklentilerini sıraladı: "Şu anda Avrupa Birliği önemli bir testten geçiyor. Çünkü bir taraftan paradan bahsediyorlar, Ruslar paradan bahsediyor, yaptırımların maliyeti falan konuşuluyor. Avrupa Birliği ve Ukrayna değerlerden bahsediyor ve bunlar tamamen farklı şeyler. Para ve değer. Ben kesinlikle eminim ki Avrupa Birliği ve bütün üye devletler bunun üstesinden gelecektir. Peki biz ne bekliyoruz? Biz Avrupa Birliği'nin birliğini korumasını bekliyoruz. Bu sadece Avrupa Birliği içinde birlik anlamına gelmeyecek. Bütün dünyayla birlik olacak. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya, Avustralya, İsviçre… Bütün dünyanın sorumluluğu var. Eğer Rusya Minsk Anlaşması'nı ihlal ederse, eğer Rusya Kırım'ı bırakmazsa Rusya'ya yaptırımların genişle

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 19 Mart 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title