Haberler

Porgalı'dan Emlakcılar Odası'na Ziyaret

MALATYA (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olan Hulisi Porgalı, seçim çalışmaları çerçevesinde Emlak Komisyoncuları Odası’nı ziyaret etti.

MALATYA (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi'nden Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olan Hulisi Porgalı, seçim çalışmaları çerçevesinde Emlak Komisyoncuları Odası'nı ziyaret etti.

Porgalı, "30 Mart seçimlerinden sonra Yeşilyurt metropol bir merkez ilçe oluyor. Battalgazi'ye göre yerleşim alanları daha az olan Yeşilyurt'ta bakir alanların çokluğunu biliyoruz. Bu alanlarda yeni yapılanmalar olacak bu bağlamda Emlakçılar Odası Başkanımızın bilgilerine başvuracağız. Çalışmalarımızı ortak akılla yürüteceğiz" şeklinde konuştu.

Emlak Komisyoncuları Oda Başkanı Ali Özgül, "30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Hulusi Bey'in göreve geldiğinde çok güzel hizmetler sunacağını biliyor başarılar diliyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hulisi Porgalı Yeşilyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title