Haberler

    Popüler Kulaklık Beats Solo2 Artık Kablosuz

    Beats, Apple satın alımının ardından gelen ilk modelini duyurdu.

    Beats, Apple satın alımının ardından gelen ilk modelini duyurdu. Yeni kulaklık, Beats Solo2'nin kablosuz versiyonu olarak geldi.

    Apple Haziran ayı başında, ünlü şarkıcı Dr.Dre'nin kurduğu müzik aksesuarları ve online müzik dinleme servisini içeren Beats markasını satın aldığını açıklamıştı. Ardından Beats'in Apple ürün ve hizmetleri genelinde nereye yerleşeceğini kimsenin bilememesi, Beats Music servisinin kapatılıp kapatılmayacağı haberleri derken, şimdi satın alma sonrası ilk Beats ürünü duyuruldu.

    "Beats Solo2 Wireless" aslında Mayıs ayında piyasyaya çıkan ve popüler olan Beats Solo2 kulaklık modelinin aynısı ama kablosuz versiyonu. Üzerindeki "b" tuşuyla şarkıların geçilmesini sağlayan ürünün üstünde ses kontrolleri de mevcut. 12 saatlik müzik vadeden kablosuz Beats Solo2 Wireless, yolda sizi yarı yolda bırakmıyor. Pilin bitmesi durumunda, kabloyu takıp müziğinizi dinlemeye devam edebiliyorsunuz.

    ABD için 300 Dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olan Beats Solo2 Wireless, kırmızı, mavi, siyah ve beyaz renklerde piyasaya çıkacak. Kulaklık bu ay içerisinde Zorlu Center ya da Akasya AVM'deki Apple Store'lardan satın alınabilir.

    Bu arada yaz ortasında ünlü müzik donanım üreticisi Bose, Beats firmasına bir telif problemi yüzünden dava açmıştı.

    The post Popüler Kulaklık Beats Solo2 Artık Kablosuz appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title