Haberler

Pony Club Sinop'ta Çocukları Sevindirdi

Türkiye Jokey Kulübü’nün sosyal sorumluluk projesi olan “Pony Club” çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla il il dolaşıyor.

Türkiye Jokey Kulübü'nün sosyal sorumluluk projesi olan "Pony Club" çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla il il dolaşıyor.

Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan uygulama iki etaptan oluşuyor. Birinci etabı 19 Haziran'da Soma'dan başlayan organizasyon, Kuşadası, Bodrum, Denizli, Antalya, Konya, Afyon, Eskişehir, Çanakkale ve Tekirdağ'da son buldu. Projenin 2. Etabı ise Sakarya, Bolu, Çorum'dan sonra Sinop'a geldi.

Tarihi cezaevinin arkasında bulunan hamsi yolunda boş bir arazide çocuklar için minik bir platform hazırlandı. Dört adet pony cins atlar Sinoplu çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca Türkiye Jokey Kulübü çocuklara birbirinden değişik hediyelerde dağıttı. Çocuklarını getiren aileler ise şu ifadelere yer verdi: "Sinop'ta bu tür etkinlikler çok fazla olmuyor, çocuklarımızın bu tür organizasyonlarla hayvan sevgisinin artacağına inanıyoruz. Atların insanlar üzerinde psikolojik etkisi olduğunu biliyoruz. Türkiye Jokey Kulübü'ne çok teşekkür ediyoruz."

"Pony Club" Sinop'tan sonra Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Erzurum, Sivas, Malatya, Gaziantep, Hatay ve Kars illerinde devam edecek. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Jokey Kulübü Kuşadası Sinop Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title