Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan kader mahkumlarını umutlandıran çıkış: Af konusunda iktidar ile konuşmaya hazırız

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından kader mahkumlarını umutlandıran bir paylaşıma imza attı. Af konusunda titizlikle yürütülen bir çalışmayı iktidar ile konuşmaya hazır olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Ancak bu af sadece belli başlı suçları kapsayacak; terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçlar kapsam dışı kalacak, kader mahkumlarına yönelik olacaktır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son günlerdeki af tartışmalarına ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu açıklamasında olası af kararı için AK Parti ile görüşmeye hazır olduklarını vurgulayarak şartlarını sıraladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde:

''Af konusunda titizlikle yönetilmiş bir düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazırız. Görüyoruz beceremiyorlar, birlikte çözebiliriz. Ancak bu af sadece belli başlı suçları kapsayacak; terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçlar kapsam dışı kalacak, kader mahkumlarına yönelik olacaktır. Şunu da peşinen söyleyeyim, Fotoromancı hiç heveslenmesin, heyecan yapmasın. Baronlara da af maf yok.''

Kılıçdaroğlu'ndan kader mahkumlarını umutlandıran çıkış: Af konusunda iktidar ile konuşmaya hazırız

AF TARTIŞMASI NASIL ÇIKTI?

Geçtiğimiz haftalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hukuk işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "İnfaz hesaplamasının gözden geçirilmesi gerekliliğini Sayın Adalet Bakanımıza bugün anlatacağım" paylaşımı ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşeceğini duyurmuştu. Bu gelişme sonrası MHP'nin olası bir af yasası için çalışmalara başladığı iddia edilmişti.

''YAPSAK AÇIKTAN SÖYLERİM''

Öte yandan Feti Yıldız, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'la ile yaptığı görüşme sonrası olası ''af yasası çıkacak mı?'' sorularına açıklık getirmiş, Bozdağ ile ''müddetname'' uygulaması hakkında görüştüklerini belirtmişti. Yıldız, konuyla ilgili açıklamasında ''Ne affı, af düzenlemesi yapsak açıktan söylerim'' demişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (34)

Halit:

af maf yok kardeşim ben başımı belaya sokmamak için herşeyi yaparım elalem gezer gibi karakolluk oluyor dürüste devlet ödülü böyle olmamalı

98
18
yanıtYanıtla
Adalet :

Ey kılıçtaroğlu daha dün Adalet diye yürüyüş yapıyordun şimdi 2 oy için af diyorsun

83
33
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Adamın dibi.Adım adım cumhurbaşkanlığına...

28
83
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Hırsızlık gasp kesinlikle af olmamalı. Hepsi dışarda zaten.

100
10
yanıtYanıtla
Arman Usa:

bu af olayi nedir arkadas? Suclulari cikartiyorlar sonra masum insanlarin yani yaniyor yine! Ne affi ? Hangi gelismis ulkede af var? oy almak icin yaptiginiz haksizliga bakin!Biraz medeni olun masum insanlari dusunun neymis kader mahkumuymus!

92
17
yanıtYanıtla
Emir Taşkın:

sırf oy için yapmadığınız yok Benim canımı yakmış kişiyi sen affedemezsin kim ne suç işlemişse cezasını çeksin af var diye milleti suça teşvik etmeyin

94
15
yanıtYanıtla
wers:

af maf istemiyoruz bu nedir allah aşkına oy için artık millet ile oynamayı bırakın

78
26
yanıtYanıtla
Mimari Dosya:

AF MAF YOK! AF VERENEDE OY MOY YOK! İYİCE SUYU ÇIKTI ADALETİN!!!

68
27
yanıtYanıtla
Adalet :

Af maf istemiyorum ne güzel yapanın yanına kar kalacak masumun yine canı yanacak kim bu af konusunu dile getirirse benden ve ailemden oy moyy yoookk Adalet istiyoruz Adalet yani caydırıcı daha ağır ceza sistemi istiyoruz

66
17
yanıtYanıtla
corci:

başlatmayın kader mahkumu hikayelerinize, suç işleyen cezasını çekmeli, iyice tadını kaçırdınız.

65
17
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title