Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan "Başkanım size kahve ısmarlayalım" diyen gence yanıt: Ağanın eli tutulmaz

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Konya'daydı. İzdiham nedeniyle esnaf ziyaretini iptal eden ve gençlerle bir kafede sohbet gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, genç bir kızın "Başkanım size kahve ısmarlayalım" teklifine "Ağanın eli tutulmaz" yanıtını verdi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gençlerle bir kafede kahve içerek sohbet etti.

GENÇ KIZIN KAHVE TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Kılıçdaroğlu'nun yanında oturan genç bir kız, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na kahve ısmarlamak istedi. Gencin isteğini kırmayan Kılıçdaroğlu, "Ağanın elini tutulmaz" diyerek kahve teklifini kabul etti.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Başkanım size kahve ısmarlayalım' diyen gence yanıt: Ağanın eli tutulmaz

"BAŞKANA SERT BANA DA SÜTLÜ BİR KAHVE"

Kılıçdaroğlu, gençle arasında geçen konuşmasını İmamoğlu ile paylaşarak "Değil mi başkan, dedi ki; Ne içersin? Dedim, ağanın eli tutulmaz ne ısmarlarsanız içelim" dediğini aktardı. İmamoğlu da "Tamam" diyerek teklifi kabul etti. Kılıçdaroğlu, bunun üzerine "O zaman başkana sert bana da sütlü bir kahve olsun" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Başkanım size kahve ısmarlayalım' diyen gence yanıt: Ağanın eli tutulmaz

MANSUR YAVAŞ DA DAHİL OLDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu ile birlikte kahve içenler arasındaydı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (34)

Eren Aydın:

Türkiye'de anamuhalefet partisi genel başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı bir vatandaşın gençlerle oturup kahve içmesi, muhabbet etmesi normalde iyi insanları rahatsız etmez kötü insanları rahatsız eder.

289
106
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Aaa olur mu? Koruma ordusuyla dolaşmadı mı itibarsız oluyor ülke.

yanıt125
yanıt63
Alim Kudalak:

ülkeyide cafeden laylaylom ortamında yönetsinler istersen he dostum yan tarafada bakanlar falan olur meseleleri tatlı tatlı çözerler. haydi maşalllah

yanıt62
yanıt80
Ercan akdeniz:

gerçekten öyle mi yoksa seçim görüntüsü mü?

yanıt107
yanıt63
Gürol Öztürk:

BU EKİBİN, ÜLKEYE SOSYAL BARIŞI, ADELETİ, SİYASETTEKİ DÜZGÜN DİLİ GETİRECEKLERİNE İNANIYORUM. ÖYLE YOK HDP İLE ORTAK OLACAKLARMIŞTA VS İRE GİBİ BİR ALGI YARATANLAR GÖRECEK. ÜLKEM NORMALE DÖNECEK.

167
196
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

kendine sor çevrendekilere sor 20 sene önce neyi vardı şimdi neyi var? sonra normale dönecek de. daha birkaç sene önce arkadaşından üç beş kontör istiyordun

yanıt63
yanıt51
Serdar Saymaz:

Bunlara ramazan uğramamış birde mevlana şehrinde alay eder gibi oruç yiyorlar bizde izliyoruz birde bunu soran kızımız teseddürlü bitmişiz mahfolmuşuz biz..

129
205
yanıtYanıtla
Eren Aydın:

Belki iftardan sonradır ?

yanıt124
yanıt47
Ahmet AKGÜL:

istanbul ve ankara sahipsiz. zaten bir işe yaramıyorlardı.

145
182
yanıtYanıtla
Caner KINALI:

çok kral adamsınız üçünüzde helal olsun başkanlarım size

162
148
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title